Du får en sentral rolle i selskapet og har det overordnede kundeansvar og skal skape og utvikle langsiktige kundeforhold med mellomstore, store nasjonale og internasjonale kunder.

Du skal ha fokus på privat sektor og blir del av selskapets account team, som sammen sørger for utvikling, oppfølging og drift av Arvals kundeportefølje. Stillingen rapporterer til Commercial Director.

Business manager bedriver løsningssalg av komplette leasingløsninger av bilflåter. Dette innebærer arbeid med alle typer bilmerker og muligheten til å skreddersy løsninger for kunden. For å lykkes er det viktig at du kan skape resultater innen løsningssalg til mellomstore eller store kunder.

Du vil være støttet av et team som sørger for at du får tid til å gjøre det du kan best, nemlig å være i dialog med potensielle og eksisterende kunder på et overordnet plan. Du blir beskrevet som strategisk, forretningsorientert og er lyttende. Erfaring med komplekse avtaler og større prisforhandlinger med sentrale beslutningstakere vil gi deg et solid fortrinn for å lykkes i stillingen!

Arval tilbyr meget gode lønnsbetingelser, individuell bonus og firmabil. Du vil få solid opplæring, både i Norge og ved selskapets hovedkontor i Nederland for å bli godt kjent med selskap, arbeidsmetoder og strategi for Norge. Det er store muligheter til å vokse i selskapet, også utenfor landets grenser, hvis ønskelig.

Vil du være med på eventyret, eller har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Thomas Holme, tlf. 975 59 027 eller Ole Simensen, tlf. 975 59 087. Søk på stillingen snarest og senest innen 23. januar.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.
  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 23. januar 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Thomas Holme
Tittel: Konsulent - Mercuri Urval
Telefon: 975 59 027
   
Kontakt: Ole Simensen
Tittel: Seniorkonsulent - Mercuri Urval
Telefon: 975 59 087

 

Arval er et Europas ledende leasingselskap av totale bilflåteløsninger til bedriftsmarkedet. Målet er kostnadseffektivt, problemfritt og lykkelig bilhold for både store og små bedrifter. Arval er del av BNP Paribas Group, har kontorer i 30 land, 6400 ansatte håndterer over 1,2 million biler. I 2012 åpnet Arval i Finland og Danmark, hvor de har en betydelig vekst! Nå skal suksesshistorien gjentas i Norge! Selskapet er i gang med sterk vekst og søker Business manager B2B – Large Accounts.