Fremtiden starter NÅ!

Sulland etablerer seg nå også med BMW i Bodø. Vi gleder oss voldsomt til å representere et av verdens beste bilmerker i en av verdens beste byer! Vi satser offensivt og trenger fremtidsrettede ansatte som ser mulighetene i fremtidens måte å flytte seg på.

Vi søker en resultatorientert og operativ person med ledererfaring og evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder.

Vår nye medarbeider vil, foruten den daglige ledelse, delta aktivt i salgsledelsen av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder.

Du bør være samarbeidsorientert og inkluderende. Vi ønsker en «teambuilder» med handlekraft og stor arbeidskapasitet. Høyere utdannelse samt salgserfaring innen bil, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig. I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 8. april 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Arvid Sulland
Tittel: Konsernsjef
Telefon: 901 81 088

Sulland Gruppen er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 175 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Konsernet har i dag over 900 medarbeidere og vil i 2018 selge over 16 000 biler.