Ditt hovedansvarsområde vil være å skaffe ny forretning innen Bilfinansiering og Forsikring, primært rettet mot forhandlerleddet. Geografisk område vil være Møre og Romsdal for den ene stillingen og Telemark, Vestfold og Buskerud for den andre.

Om deg:

Du har en enestående evne til å bygge relasjoner. Din arbeidsstil er preget av høyt tempo, og du brenner for å lykkes innen salg. Du har erfaring fra bilfinansiering, forsikring og/eller salg av kapitalvarer, og er en erfaren kremmer som vet at struktur og høy aktivitet fører til gode resultater.

Ditt ansvarsområdet vil innbefatte å inngå avtaler med forhandlere, bygge relasjoner med daglig leder og bilselgere, drive opplæring av våre systemer og produkter hos forhandler. God systemforståelse er nødvendig for å lykkes.

Du er selvgående og initiativrik, men preges også av en sterk lagfølelse.

Du kan vise til dokumenterbare resultater og vil bli savnet der du er i dag.

Vi tror du har utdannelse på bachelornivå, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Om jobben:

Vi gir deg en spennende, hektisk og morsom arbeidsdag i et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø i sterk utvikling.

Du får fastlønn med mulighet for bonus, og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Stor grad av reisevirksomhet må påregnes. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør Bil og Fritid og medfører stor kontaktflate internt – både i bank og forsikring.

Arbeidssted: Møre og Romsdal og Region Sør

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30. april 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ole Kristian Tronbøl
Tittel: Leder
Telefon: (+47) 951 21 217
E-post ole-kristian.tronbol@gjensidige.no

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 4000 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing. Driftsinntektene var 25,5 milliarder kroner i 2016, mens forvaltningskapitalen utgjorde 136 milliarder kroner.