Ønsker du å arbeide sammen med 11 dyktige personer fordelt på tre ulike markeder og nasjonaliteter? Brenner du for å løse til tider kompliserte oppgaver på noen av de mest eksklusive bilene som produseres i Europa? Hvis ja, da kan dette være noe for deg!

Vi søker etter en dyktig tekniker som brenner for våre merker. Din primære oppgave vil bestå av å supportere de norske forhandlerne og serviceverkstedene med tekniske løsninger i samarbeid med dine kollegaer og Jaguar Land Rover sentralt. Vi setter stor prestisje i å løse oppgavene raskt og profesjonelt, samt holde et meget høyt og profesjonelt nivå overfor forhandlere, verksteder og våre felles kunder.

Hovedkontoret ligger i Kolding, Danmark, og her ligger også vårt Back Office for hele serviceavdelingen i Skandinavia. Du vil jobbe på det norske kontoret som ligger på Fornebu. Det er viktig at du bor i, eller er forberedt på å flytte til området. Vi samarbeider på tvers av landene og derfor forventes det at du er forberedt på å supportere våre svenske og danske forhandlere og verksteder ved behov.

Du skal også delta i oppgaver relatert til de andre avdelingene i Jaguar Land Rover Skandinavia, f.eks. supportere salgsavdelingen ved arrangementer, støtte Network Development med kontroll av standarder, samt bistå markedsføringsavdelingen med teknisk informasjon til hjemmesider, osv. 

Hvem er du?

Som person er du strukturert, takler et høyt stressnivå og kan jobbe selvstendig. Du setter deg inn i problemstillingene og forlater ikke en oppgave før den er løst.

Du har jobbet som tekniker for et Premium merke i minimum 4 år,  og har gjennomført relevant utdannelse innen bransjen. Vi ser på den tekniske expertisen som den absolutt viktigste, og løpende opplæring innenfor dette området er meget prioritert.

Jobben er opprettet som en supportfunksjon til de tre kollegaene som arbeider med henholdsvis teknisk support og garantihåndtering primært i Norge. Du vil primært jobbe fra kontoret på Fornebu, men det kan forventes ca. 10-20 reisedager i året.

Du har gode datakunnskaper og er fortrolig med Microsoft Office-pakken. Videre har du gode engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig, ettersom all kommunikasjon med fabrikken foregår på engelsk. Du må også kunne håndtere de øvrige skandinaviske språkene, som svensk og dansk.

Samtaler vil bli avholdt løpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15. januar 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Carsten Ptak
Tittel: Service Manager
Telefon: +45 42 14 11 83

British Car Import er importør for Jaguar og Land Rover i Skandinavia. Jaguar og Land Rover gjennomgår en stor forandring der vi satser stort på å utvikle vårt forhandlernettverk og salgsvolum. Det norske kontoret holder til i Lysaker og består i dag av et fantastisk team. Som medarbeider i BC Norway blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S.

Nic. Christiansen Gruppen A/S ble etablert i 1967 og er i dag en ledende aktør i den skandinaviske bilbransjen. Konsernet består av en rekke selskaper som primært er engasjert i import og salg av biler, reservedeler og tilbehør, samt finansiering og leasing av biler. Selskapene som er en del av Nic. Christiansen Gruppen består av ca. 730 medarbeidere som skaper en årlig omsetning på ca. 9,4 milliarder DKK.

Les mer på www.nc.dk.