Vi søker etter medarbeidere med ambisjoner og gode holdninger og som gjerne kan tenke seg en karriere i bransjen. Vi vil gjerne ha deg som har noen års erfaring og som liker løse tekniske utfordringer. Innehar fagbrev innenfor lette kjøretøy, tunge kjøretøy eller anleggs/landbruksmaskiner.

Du har evnen og har lyst til:

 • Være nøyaktig og ha yrkesstolthet på utført arbeid.
 • Jobbe strukturert, målrettet og er serviceinnstilt.
 • Sulten på å lykkes, villig til å ofre det som kreves for å nå mål.
 • Inneha sertifikat klasse B og en fordel med C/D.
 • Løsningsorientert og evner tenke nytt.
 • Liker å snakke med kunden om det er behov.
 • Holde deg oppdatert gjennom interne og eksterne kurs, kurse de andre i avdelingen.
 • Være kontaktledd mellom kunde og teknisk avdeling.
 • Inngå i vakt og turnus tjeneste.
 • Være en god lagspiller med «Passion» for kunden.
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter, samt gode betingelser, pensjon og personalforsikringsordninger.  Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et vinnerlag i norsk bilbransje!  

Generelt ønsker vi søkere som innehar god kompetanse og fagbrev innenfor sitt arbeidsfelt. Du må stille krav til egen produktivitet og kvalitet, har en kundevennlig fremferd og høy serviceinnstilling. Vi forventer at du har vilje og evne til læring og utvikling, godt humør og kan samarbeide godt med både kolleger og ledere.
 
Vi skal være Norges beste bilhus. For oss betyr det et felles tankesett som inspirerer og motiverer alle til å strekke seg litt lenger, både for kollegaer, kunder og andre relasjoner.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15. januar 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Håkon Ekeberg Hanssen 
Tittel: Servicesjef
Telefon: 480 52 550

Bertel O. Steen Sandefjord er en avdeling av Bertel O. Steen Vestfold AS og har ca. 20 ansatte. Foruten salg av Mercedes-Benz, Setra og Fuso har bedriften en omfattende verkstedproduksjon. I januar 2018 flyttet vi inn i nytt, flott og moderne bilanlegg beliggende på Skolmar industriområde. Vi er et rent nyttekjøretøy anlegg og jobber primært mot næringskunder. Vi har skiftordning med utvidet åpningstider i tillegg til døgnbemannet vakttjenester. Vi representerer noen av verdens sterkeste merkevarer innen nyttekjøretøy og våre leverandører har store vekstambisjoner.

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.