Ansvarsområde

Som leveringskoordinator vil du ha ansvar for koordinering og oppfølging av alle solgte biler gjennom hele leveringsprosessen, fra planlegging av transport mellom ulike påbyggere og klargjøring på verkstedet, til visning hos Biltilsynet og overlevering til kunden. Brukte biler skal gjennomgås og markedsføres for salg, og du vil også være med å fremme salget av Scania lastebiler i distriktet.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi ser etter deg som har erfaring fra bil- eller transportbransjen, og du bør være mer enn middels interessert i lastebiler! Det er ønskelig at du har førerkort kl. BE, CE, og du må kunne bruke PC som arbeidsverktøy.

Dine egenskaper
Du må være strukturert og nøyaktig, systematisk og kvalitetsbevisst. Videre er vi opptatt av at du har stå-på-vilje, er sosialt omgjengelig og løsningsorientert. Liker du å jobbe selvstendig, har stor arbeidskapasitet og kan vise til tidligere resultater, kan dette være jobben for deg!

Vi kan tilby
Foruten konkurransedyktige betingelser, byr stillingen på gode muligheter for egenutvikling i et aktivt miljø, i et selskap med solid økonomi og klare målsettinger.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25. januar 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Steinar Westli
Tittel: Salgssjef
Telefon: 408 89 334
E-post: steinar.westli@scania.no

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 4 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 1000 medarbeidere på 42 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset.