Her er vi i dag 15 ansatte som sammen jobber for å være best på kvalitet og kundeservice. Du får jobbe med en av verdens mest kjente merkevarer i et fagmiljø som brenner for bil!

Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller del bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden. I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere. 

Som mekaniker hos oss vil dine arbeidsoppgaver vil være reparasjoner og service på Mercedes-Benz person- og varebil. Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for vår visjon og verdiene våre som er «kunden først», «entusiasme», «lagspill», «sannferdighet» og «resultatorientert».

Kvalifikasjoner:

  • Mekaniker med fagbrev
  • Erfaring med Mercedes-Benz og gode elektrokunnskaper er en fordel
  • Førerkort klasse B
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig

Egenskaper:

  • Jobber godt sammen med andre og skaper god stemning rundt deg
  • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak når det trengs
  • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av 

Vi tilbyr:

  • Faglig utvikling
  • Interessant og stort marked med stadig nye modeller
  • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensiale til våre merker, og å ha fornøyde eiere. Dette vil gi oss muligheter til å investere i nye og fremtidsrettede områder.

Ser dette spennende ut?  Vi venter på din søknad. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20. januar 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Pål Skogen
Tittel: Servicesjef
Telefon: 980 73 908

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.