Birger N. Haug ser tilbake på tidenes bruktbilår 2018. Det satses stort på faget bruktbil, og derfor er vi på jakt etter en konkurranseorientert og dyktig salgskonsulent, som kan etterleve våre kjerneverdier kvalitet og omtanke. 

Du har lyktes med salg av biler tidligere, og kan vise til gode salgsresultater. Du beskrives som målrettet, ambisiøs og som en sterk relasjonsskaper med et brennende ønske om å være den beste selgeren. Du er en som folk liker å jobbe sammen med og som kunder liker å handle av. 

Du har forstått at kombinasjonen struktur og målrettet arbeid, er nøkkelen til suksess, og er fortrolig med bruk av IT og CRM som arbeidsverktøy.  

Hos Birger N. Haug får du en selvstendig rolle hvor du aktivt skaper din egen business. Du blir en del av et godt faglig og sosialt miljø – som støtter og hjelper hverandre. Alt ligger til rette for å lykkes. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Merkes: Salgskonsulent bruktbil
Frist: 30. april 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Bevisste Valg AS
Kontaktperson: Tove M. Fjellvang Lie
Telefon: 971 50 255

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi også Hyundai-forhandler. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud og Røyken, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 320 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,2 mrd. (9 000 biler) i 2019.