Vi er på jakt etter en kreativ og strukturert leder til vår Audi salgsavdeling. Vedkommende må være resultatorientert, trives med høyt tempo, mye kundekontakt, prestere selv, samt skape prestasjoner sammen med resten av avdelingen.

Vår nye Markedssjef er en person som har erfaring fra bilbransjen, har god forståelse for merkevarebygging, og må være komfortable med sosiale medier som markedskanal.

Stillingen innebærer ansvar for avdelingens resultater, kontakt med importør, oppnåelse av eget salgsmål, samt lørdagsjobbing. Avdelingen har et salgsmål på over godt over 200 biler i 2019, og er bemannet av Markedssjef pluss to selgere.

Audi er så heldig at vi kan tilby attraktive modeller i de fleste markedssegmenter.

Dette er en spennende og utfordrende jobb, med en utrolig sterk organisasjon og merkevare i ryggen. Audi i Sarpsborg har gjennom mange år vært blant Audi-forhandlerne i Norge med de mest fornøyde kundene på salg og service.

Vi tilbyr:

  • Et svært godt arbeidsmiljø
  • En spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter
  • Å jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer hos en av regionens største bilforhandlere
  • Gode systemer, tydelige prosesser og opplæringsprogrammer
  • Konkurransedyktige betingelser inkl. firmabil og gode pensjons- og forsikringsordninger
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Svein.Kaare.Haaland@dahles-auto.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Svein Kåre Haaland 
Tittel: Daglig leder
Telefon: 970 44 333
E-post: Svein.Kaare.Haaland@dahles-auto.no

Dahles Auto er Østfolds ledende bilforhandler med forhandlere i Sarpsborg, Fredrikstad, Råbekken og Halden. Totalt er vi over 160 engasjerte ansatte, og estimerer en omsetning på ca. NOK 1 milliard i 2019. Dahles Auto har som ambisjon å være en av de største og viktigste aktørene i bilmarkedet i vår region.

Konsernet forventer å selge om lag 3.700 nye og brukte biler i 2019. Dahles Auto er forhandler av merkene Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og Skoda, samt at virksomheten består av salg av brukte biler, mekanisk verksted, bilskadeavdeling, samt dele- og tilbehørssalg.