Som avdelingsleder i NDS Group vil du ha ansvar for å drive din egen avdeling. Du vil ha tett kontakt og samarbeide med lokale kunder og NDS salgsorganisasjon i området.

Stillingen er en operativ lederstilling og du er involvert i den daglige driften på avdelingen. Du disponerer egne ressurser etter behov. Stillingen innebærer tett kundekontakt for å sørge for at våre kunder har det de trenger og du bidrar sammen med oss til at våre kunder blir de beste i sin bransje.

Vi ser etter deg som har erfaring fra ledelse innen salg og/eller drift, gjerne noe erfaring fra innkjøp. Du er samvittighetsfull, skaper gode relasjoner, og er i stand til å finne gode løsninger på løpende utfordringer. Du har god forståelse for økonomi og drift og erfaring med data som arbeidsverktøy. Du jobber strukturert og målrettet, har et godt humør og positiv holdning til så vel kunder som kollegaer.

Vi tilbyr en utfordrende stilling med varierte arbeidsoppgaver. Vi har kjente merkevarer og er opptatt av høy kvalitet i våre leveranser. Avdelingen i Molde er liten, men du vil være en del av et større avdelingsnettverk i din region. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et godt arbeidsmiljø.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 23. oktober 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Henning Grande
Tittel: Regionsjef Nord/Vest
Telefon: 926 51 611
E-post: Henning.grande@nds-Group.no

NDS Group AS markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 7 partnere.

NDS Group AS er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler.

NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo. NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 620 MNOK.

NDS Grop er heleid av AURELIUS.

AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid.

AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fult å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de.