Sentrale oppgaver vil være å forankre Nissans overordnede mål og strategi hos forhandlere, løpende oppfølging av prestasjoner, koordinering av produktlanseringer og å følge opp at prosesser hos forhandlerne foregår etter Nissans høye kvalitetsstandard. Videre vil du være ansvarlig for utarbeidelse og implementering av Nissans kommersielle strategi for servicemarked hos forhandlerne.

Som Aftersales Performance Manager er du ansvarlig for salg av deler og tilbehør gjennom videreutviklingen av en gruppe Nissan forhandlere. Gjennom å opptre som rådgiver, samt initiere og støtte forhandlere i lokale aktiviteter, sikrer du gode servicemarkedsresultater. Stillingen rapporterer til Aftersales Manager.

Vi søker deg som har minimum 3 års relevant erfaring fra bilbransjen. Du har relevant høyere utdanning, gjerne innen økonomiske og / eller tekniske fag. Du kan vise til gode resultater og har gode kommunikasjons – og forhandlingsevner. Som person er du løsningsorientert og har en lidenskap for salg med evne til å se og skape nye markedsmuligheter. Motivasjon finner du i å oppnå resultater sammen med dine forhandlere og kolleger.

Vi tilbyr en spennende og lærerik jobb i et internasjonalt, profesjonelt og hyggelig miljø, med globale karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du vil ha kontor ved Nissans lokaler på Hvalstad, men utstakt reisevirksomhet må påberegnes.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på engelsk snarest.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor Nissan.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest 
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Mercuri Urval ved Øyvind Bakken
Tittel: Rekrutterer
Telefon: 975 59 011

Nissan er en av verdens største bilprodusenter. Nissan Nordic Europe er ansvarlig for import av Nissan biler og markedsføring av merkevaren Nissan i Norden og Baltikum. Nissan Nordic Europe har hovedkontor i Finland og totalt jobber det ca. 185 ansatte i den nordiske organisasjonen, hvorav 18 i Norge.

Nissan Nordic Europe søker en energisk og dyktig medarbeider som vil bidra med førsteklasses service til Nissan- forhandlere over hele Norge.  Vi holder til i trivelige lokaler på Hvalstad i Asker. For mer informasjon om selskapet se www.nissan.no.