Fremtiden starter NÅ!

Sulland etablerer seg nå også med BMW i Tromsø. Vi gleder oss voldsomt til å representere et av verdens beste bilmerker i en av verdens beste byer! Vi satser offensivt ut fra fullstendig nyoppussede lokaler i Heilovegen 12 og trenger fremtidsrettede ansatte som ser mulighetene i fremtidens måte å flytte seg på.

Vi søker en handlings- og kundeorientert person: 

  • Du har erfaring og kompetanse innen faget brukte biler
  • Du har gjerne utdanning innen økonomi/marked
  • Nytenkende
  • Kan dokumentere lederegenskaper
  • Har gjennomslagskraft og evne til å ta beslutninger
  • Er selvstendig, nøyaktig og strukturert
  • Du har mye energi, godt humør, evne til å skape entusiasme og godt arbeidsmiljø 

Du vil få resultatansvar for brukte biler og eget salgsbudsjett, samt ansvar for verdifastsetting av innbyttebiler. Stillingen innebærer logistikk- og markedsføringsansvar for husets bruktbiler i tillegg til å ha dialog og kontakt med eksterne aktører innenfor bruktbilomsetning.Relevant erfaring med dokumenterte resultater kan eventuelt erstatte kravet til utdanning.

Vi tilbyr deg en utfordrende og spennende jobb, med store muligheter for å påvirke egen arbeidsdag, egne resultater og lønn. Du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. I tillegg har vi gode forsikringsordninger og du vil jobbe i et offensivt og fremtidsrettet arbeidsmiljø.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 8. april 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Hans Sverre Bekk
Tittel: HR-sjef
Telefon: 917 02 555

Sulland Gruppen er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 175 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Konsernet har i dag over 900 medarbeidere og vil i 2018 selge over 16 000 biler.