Bertel O. Steen Ullevål AS er en av Norges største Mercedes-Benz personbilforhandler, i tillegg til å være forhandler av Mercedes-Benz varebiler, Smart, Peugeot og Kia. Vårt verksted består av 17 mekanikere, 2 diagnoseteknikere og 2 lærlinger. I 2018 har vi gått fra å være en ren Mercedes-Benz forhandler, til å bli et Bertel O. Steen bilhus. Vi begynte først med salg av våre nye merker og nå er tiden kommet for å begynne å serve dem.

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig produksjon av service, feilsøking og reparasjonsoppdrag
  • Utføre effektivt kvalitetsarbeid etter produsent og importør sine retningslinjer
  • Skape gode kundeopplevelser og bidra til et godt miljø – hvor vi hjelper hverandre

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utpreget serviceinnstilling med gode holdninger. «Ja!» til både kollegaer og kunder
  • Løsningsorientert og tar ansvar. Du gir deg ikke før vi har funnet feilen.
  • Du er en dyktig mekaniker! Gjerne erfaring med Mercedes-Benz, Peugeot eller Kia

Vi kan tilby deg:

  • Et godt arbeidsmiljø
  • Meget gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensiale til våre merker, og å ha fornøyde eiere. Dette vil gi oss muligheter til å investere i nye og fremtidsrettede områder.Alle ansatte i Bertel O. Steen jobber etter verdiene Kunden først, Entusiasme, Lagspill, Sannferdighet og Resultatorientert. 

Alle henvendelser blir om ønskelig behandlet konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 10. november 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Fredrik Karlsen 
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 408 407 38

Bertel O. Steen Ullevål (tidligere Autostern) forhandler person- og varebiler fra vårt anlegg på Sogn Arena. Her utføres også service og reparasjoner, og vi har daglig mye kundekontakt.

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.