Pluss bilpleie (www.plussbilpleie.no) er merkevaren for bilpleieavdelingen til AS Rehabil. Ved siden av å være en arbeidstreningsarena for våre deltakere er vi en kommersiell aktør innen bilpleiebransjen.

Avdeling har i dag tre arbeidsledere med solid erfaring innen faget. På bakgrunn av økende etterspørsel etter våre tjenester ønsker vi å styrke teamet med en bilpleier/klargjører.

Vi søker etter deg som er bilentusiast og som ønsker å jobbe med biler hver dag.

Hovedoppgave er å klargjøre biler fra a-å. Du er rask og effektiv i ditt arbeid samtidig som du setter pris på å levere topp resultater og yte god service til våre kunder. Har du i tillegg godt humør, er pålitelig og har lyst til å lære enda mer om bil er dette plassen å være. Det er et krav at du behersker norsk muntlig og skriftlig godt, er datakyndig og har førerkort for bil.

Vi tilbyr:

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig miljø.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger samt gode opplærings- og utviklingsmuligheter.
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 24. april 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Gunhild Melhus 
Tittel: Driftsleder
Telefon: 909 11 240
   
Kontakt: Espen 
Tittel: Bilklargjører
Telefon: 930 30 362

AS Rehabil er en arbeid- og inkluderingsbedrift lokalisert i Groruddalen i Oslo. Vi ble etablert i 1971. NAV er vår største oppdragsgiver. Vårt mål er å bidra til økt arbeidsinkludering. Gjennom veiledning, opplæring og arbeidsutprøving bidrar vi til at mennesker kommer ut i jobb og utdanning. Vi samarbeider aktivt med arbeidsgivere i Oslo for arbeidspraksis og rekruttering av våre deltagere, samt at vi bruker våre interne opplærings- og arbeidstreningsarenaer.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, nedsatt funksjonsevne, alder og seksuell orientering. Til denne stillingen oppfordrer vi spesielt menn til å søke.

Vi skaper verdier for enkeltmennesket, for næringslivet og for samfunnet.