Stillingen som Sales Manager har en sentral rolle i selskapets ledergruppe og har selvstendig budsjett- og resultatansvar for alt nysalg i Norge, for tiden ca 120 MNOK/år. Du leder en avdeling med seks kompetente medarbeidere, og får en meget sentral rolle i å realisere selskapets høye vekstambisjoner i Norge.

Viktige oppgaver i denne rollen er å sikre proaktivt og systematisk oppsøkende arbeid mot potensielt nye kunder samt å sikre og videreutvikle kvalitet og kapasitet hos nye og eksisterende påbyggerverksteder. En annen hovedoppgave blir å implementere selskapets nye strategi som kombinerer økt grad av direkte salg mot sluttkunder på Østlandet med salg gjennom forhandler i resten av landet. Gjennom aktiv kundepleie og fokus på verdiskapende kundeavtaler skaper du og dine medarbeidere også gjenkjøp fra fornøyde eksisterende kunder. Du har fullmakt og selvstendig ansvar for prisberegninger og inngåelse av rabattavtaler innenfor selskapets etablerte retningslinjer.

Vi ser etter deg som har utpreget markeds-/kundefokus og som evner å motivere og lede dine medarbeidere til målrettet og systematisk salgsarbeid mot nye kunder, eksisterende forhandlere og sluttkunder. Du etablerer gode interne systemer og setter ambisiøse mål sammen med ditt team. Din enhet sørger for at kundene opplever god merverdi fra kontakt med ditt team, bl.a. gjennom aktiv synliggjøring av hvordan HIAB kan skape merverdi for sine kunder.

Som salgsleder hos HIAB bør du være teknisk interessert og du har gjerne teknisk utdannelse på høyskolenivå. Du er en selvstendig og initiativrik ledertype med et velutviklet kremmerinstinkt, med evne til å skape tillitsfulle og langsiktige kunderelasjoner. Du har helst oppdatert erfaring fra salgsledelse mot både forhandlere og sluttkunder innen transport, samferdsel, godshåndtering eller annen relevant industriell virksomhet. Reisevirksomhet må påregnes, både i Norge og utenlands.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Svein Olsen Mellemsæter
Tittel: Partner i Amrop Delphi AS
Telefon: 404 92 684
   
Kontakt: Tormod Ovesen
Tittel: Daglig Leder i HIAB Norway AS
Telefon: 984 05 366

HIAB er verdens ledende leverandør av utstyr til godshåndtering for veitransport, intelligente tjenester og digitale løsninger. HIABs portefølje omfatter klasseledende utstyr til godshåndtering, inkludert HIAB lastebilkraner, LOGLIFT og JONSERED tømmerkraner og gjenvinningskraner, MOFFETT påhengstrucker, MULTILIFT krokløftere samt ZEPRO, DEL og WALTCO bakløftere. Som foregangsselskap har vi en målsetting om å øke effektiviteten i kundenes virksomhet og å forme fremtiden innen intelligent godshåndtering. Hiab Norway AS har 33 ansatte og en omsetning på ca 195 mnok. Hiab er en del av Cargotec Corporation.

Les mer på www.cargotec.com og www.hiab.no.