Vår senterleder ønsker å gå over i en annen stilling og vi søker hans etterfølger. Du er en engasjert og relativt erfaren leder som liker direkte kundekontakt.

Hva skal du gjøre?
Som senterleder er du ansvarlig for drift av senteret med fullt resultat og personalansvar. Nødvendige tiltak for å drive senteret økonomisk, personalmessig og teknisk forsvarlig er det du som ivaretar. Som operativ leder vil du også delta i noe arbeid (eks. EU-kontroller), og ikke minst ha en tett kundedialog. Troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid.

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant ledererfaring og god bilteknisk forståelse. Du synes det er spennende å skape gode resultater gjennom dine 9 medarbeidere, som driver med biltekniske kontroller og reparasjoner. Du får mye kundekontakt, derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. 
Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra i alle sammenhenger.

Hva med oss?
Våre verdier nytenkende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes. 
Vår lønnspakke er naturligvis god.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 6. juni 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357
   
Kontakt: Stein Bjørntvedt
Tittel: HR leder
Telefon: 918 71 000

Norges Automobil-Forbund - NAF har 370 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. 

NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 800 millioner kroner. Se mer om NAF på www.naf.no

NAF Sentrene er NAFs landsdekkende kjede bestående av nesten 50 NAF Senter. Årlig har vi 230.000 kunder/medlemmer innom våre sentre. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og enkelt vedlikehold. NAF Sentrene er i solid vekst, har høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Våre 180 ansatte er meget kompetente, resultatorienterte og stolte av arbeidsplassen! Ved flere NAF Senter utvider vi nå også medlemstilbudet til å inkludere service og reparasjoner.