Motorpool Handel AS:

Garantiansvarlig

Vil du sikre verdier for tradisjonsrike merkevarer?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Billingstad
Søknadsfrist: 3. juni

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Linn Borgen
Stillingstittel: Recruitment advisor
Telefon: 94 82 23 63

Om arbeidsgiver:

Motorpool har siden 1988 dyrket lidenskapen for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. Vi er lidenskapelig opptatt av bil. Som offisiell forhandler av Range Rover, Defender og Discovery, tilbyr vi et utvalg av unike merker som skaper ekstraordinære opplevelser for våre kunder. Vi er også en av få sertifiserte forhandlere av Jaguar i Norge. Vi legger vår stolthet i kunnskap, service og kvalitet og er godkjent som autorisert verksted for Range Rover, Defender, Discovery og Jaguar.

Motorpool er en tradisjonsrik forhandler med lidenskap for biler. Siden 1988 har selskapet dyrket en interesse for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. Hos Motorpool er kunden alltid i fokus, og garantiansvarlig er helt sentral for å sikre ønsket kundetilfredshet. Som garantiansvarlig vil du være tilknyttet serviceavdelingen, og din nærmeste leder vil være servicelederen.

Stillingen innebærer overordnet ansvar for garanti- og reklamasjonsbehandling knyttet til verkstedavdelingen. Du vil sørge for god informasjonsflyt mellom avdelingene og kunne bistå kunder og kolleger med støtte, veiledning og oppdatert informasjon knyttet til garantispørsmål. Videre vil du sikre at firmaets utlegg refunderes av importøren, innen gitte frister. Derfor er det viktig med kjennskap til rutiner og rapportering henhold til importørens standard. Din kunnskap, veiledning og interesse for ditt fagområde blir høyt verdsatt i organisasjonen.

Arbeidsoppgavene vil bestå av:

 • Behandle garanti- og reklamasjonssaker for Land Rover, Defender, Discovery & Jaguar (JLR)
 • Følge opp utførte jobber på verkstedet (claims) og sikre at firmaets utlegg refunderes av importøren
 • Ajourholde garantisaker i henhold til gjeldende rutiner, tidsfrister og budsjett
 • Bistå kolleger og kunder med håndtering av reklamasjonssaker
 • Holde deg oppdatert på regelverk gjeldende reklamasjon og garanti 

Ønskede kvalifikasjoner 

 • Kjennskap til kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven knyttet til garanti og reklamasjon
 • God skriftlig og muntlig engelsk (rapportering foregår på engelsk)
 • Teknisk innsikt i biler og bilbransjen er en stor fordel, men ikke et absolutt krav
 • Tidligere erfaring fra garantiarbeid i bilbransjen  

Hvem ser vi etter? 

 • Du trives med å være en kunnskapsrik støttefunksjon for dine kolleger og bistår dem gjerne i hverdagen
 • Du liker å undersøke regler og rutiner og implementere disse i arbeidet ditt
 • Du kommuniserer tydelig, saklig og overbevisende for å sikre selskapets utestående verdier 

Motorpool tilbyr en sentral rolle i deres flotte lokaler på Billingstad i Asker. Du får jobbe med anerkjente merkevarer og flotte produkter innen segmentet Modern Luxury. Motorpool består av dyktige, faglig sterke og engasjerte mennesker - People with Passion for cars. 

I tillegg til gode forsikringsordninger, betingelser og bonusordninger, kan du forvente en arbeidsplass som investerer i sine ansatte og deres trivsel. Du vil få kompetanseheving gjennom relevante kurs iht. JLR krav til stillingen. Videre er det gode utviklingsmuligheter knyttet til rollen. 

Månedlig arrangeres det aktiviteter for de ansatte, i tillegg til julebord og sommerfest. Tidligere aktiviteter har inkludert turer til Høyt og Lavt, curling og kano- og båtturer. I hverdagen kan du nyte god mat i selskap med gode kolleger gjennom kantineordningen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS