DNB Bank ASA Norway Branch:

Brand Manager - Bertel O. Steen Finans

Vi søker Brand Manager - Bertel O. Steen Finans!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 21. juni

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Paal Neri Roe
Telefon: +47 414 86 876

Om arbeidsgiver:

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital. 

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

Bilbransjen i Norge er i sterk endring. Det er også Norges mobilitet.

Vil du bli med på en spennende utviklingsreise i en bransje i stor endring? Motiveres du av å skape gode relasjoner og resultater i en hektisk hverdag? Til å jobbe i denne spennende og varierte organisasjonen søker vi en ny kollega som skal være ansvarlig for vårt samarbeid med et av Norges største bilkonsern – Bertel O Steen. 

Vi har i dag 23 dyktige markedsmedarbeidere fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord som til sammen danner et fantastisk team. Vi jobber med bilfinansiering gjennom bilforhandlere og bilimportører. Vi er kjent for å ligge i forkant på moderne digitale løsninger som er et av våre fremste våpen i en bransje med sterk konkurranse. Mobility Finance er en del av DNB Finans med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.Du må trives med høyt tempo og evne til å jobbe systematisk med de mange oppgavene rollen har Det er også en fordel at du liker å holde presentasjoner internt og eksternt.

Hovedsarbeidsoppgaver

• Utvikle og lede samarbeidet med Bertel O Steen Finans, både relasjonelt og på varelager- og salgsfinansiering. 
• Ansvaret for å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre samarbeidsråd mellom DNB Mobility Finance og Bertel O Steen Finans.
• Resultatansvar for samarbeidet med Bertel O Steen Finans.
• I samarbeid med Bertel O Steen Finans videreutvikle og vedlikeholde forhandlernettet til Bertel O Steen. 
• Forstå og håndtere relevant risiko, inkl. kreditt-, compliance- og operasjonell risiko.

Din bakgrunn

• Relevant høyere utdanning er ønskelig
• Høy digital kompetanse
• Ønskelig med arbeidserfaring fra kreditt, compliance og operasjonell risiko.
• Sterk muntlig og skriftlig i engelsk 

Personlige egenskaper

Du har gode mellommenneskelige og kommunikasjonsevner og kan bygge, dra nytte av og vedlikeholde interne og eksterne nettverk. En god kandidat viser lyst og evne til å være lagspiller og har utpreget evne til å samarbeide og dele kompetanse. Du er pådriver for endring og innovasjon, og du leter etter å finne prosessforbedringer og fremme innovasjon der det er mulig.Sterk forretnings- og kommersiell forståelse og evne til å drive prosesser fra «pitch» til «closing», både alene og i team. 

Kontaktperson: Paal Neri Roe / Mob: +47 414 86 876

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21.06.2024 

Aktuelle kandidater innkalles fortløpende til intervju. 

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker. 

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS