Albjerk Bil Drammen:

Daglig leder

Ønsker du å jobbe med lederskap i et av Norges største bilkonsern?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Drammen
Søknadsfrist: 26. mai

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Anna Isabel Albjerk
Stillingstittel: Konsernleder Albjerk Bil
E-post:  anna.isabel.albjerk@albjerk.no

Om arbeidsgiver:

Albjerk Bil AS grunnlagt i 1973, den gang Albjerk Auto, består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Albjerk Bil Outlet. Sammen er vi merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg har vi servicekontrakt på SEAT.Albjerk Bil er den største forhandlergrupperingen av våre merker i regionen. Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye og brukte modeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer.Vi har komplette ISO sertifiserte og topp moderne bilanlegg med en årlig omsetning på 2,3 milliarder kroner. Vi selger 5.500 nye og brukte biler i året, og har 250 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi setter alltid kunden først og ønsker å levere den beste kundeopplevelsen i bransjen.

Vår leder for Albjerk Bil Drammen har fått nye utfordringer og vi søker derfor hans etterkommer. Nå starter et nytt kapittel for oss, og vi ser etter deg som kan være med å utvikle vår forhandler i Drammen videre.

Vi går spennende tider i møte, og dette vil være en god mulighet for deg som ønsker å være med på utvikling i en spennende bransje i et solid konsern.

Som daglig leder hos oss i Albjerk Bil vil du ha ansvaret for å drifte -og lede vår forhandler av Audi og Skoda i Drammen. Du er vår lokale helt, og spiller en nøkkelrolle i å utvikle -og lede vår forhandler i henhold til konsept, strategi, budsjett og resultater. Du er opptatt av å nå mål og vet at dette gjøres ved dedikert arbeid og sammen med andre. Videre vil du sikre at retningslinjene fra Albjerk Bil-konsernet og våre billeverandører blir etterfulgt.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Overordnet ansvar for iverksetting av strategier, handlingsplaner og oppnåelse av mål for bedriften
 • Utvikle og lede organisasjonen iht. verdier, konsepter, strategier og handlingsplaner
 • Ansvar for å nå omsetnings- og lønnsomhetsmål, samt oppfølging og rapportering på dette
 • Videreutvikle en kultur som begeistrer både kunder og medarbeidere
 • Holde seg løpende orientert om markedets utvikling
 • Kontraktsforhandlinger og kontakt ut mot eksterne partnere
 • Støtte og utfordre egne medarbeidere til å utarbeide tiltak for å sikre optimal drift og fornøyde kunder
 • Ha et overblikk over organisasjonen og være hands on der det er nødvendig i perioder

Du er tydelig i ditt lederskap og trigges av å oppnå resultater gjennom andre. Du har erfaring fra lederrolle og god økonomisk forståelse. Vi ser etter deg som er en pådriver for utvikling og effektivisering som ser etter muligheter for forbedring.

Rollen som daglig leder hos oss har et bredt nedslagsfelt. Riktig kandidat må derfor skape og opprettholde relasjoner til personer både internt og eksternt. Du er jordnær og folkelig og kommuniserer godt med personer på alle nivåer.

Faglige kvalifikasjoner:

 • Relevant ledererfaring med personal - budsjett -og resultatansvar
 • Erfaring med endringsledelse og utviklingsarbeid
 • Kunnskap om bilbransjen er en fordel, men ikke et krav
 • Relevant utdanning, fortrinnsvis innen økonomi/adminstrasjon/ledelse er ønskelig, men erfaring innenfor lignende roller kan kompensere for dette

Arbeidsted vil være i vår lokaler i Drammen. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi har skapt en kultur basert på samarbeid, inkluderende holdning og et genuint ønske om å levere den beste tjenesten. På den måten opplever vi svært gode tilbakemeldinger fra kundene våre, både når det gjelder salg og service.

SØK HER

Powered by Labrador CMS