NAF Senter Dal:

Senterleder

Vi søker leder NAF senter Dal!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Ullensaker
Søknadsfrist: 21. juli

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Herman Rønaas
Stillingstittel: Regionleder
Telefon: 997 51 835

Om arbeidsgiver:

Norges Automobil-Forbund har 480 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner. 

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 50 steder rundtomkring i landet. Med 330 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 500 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.

Vi er på leting etter en ivrig, og fremoverlent person med lederegenskaper som trives med å skape gode resultater gjennom å ta vare på folka sine. NAF Senter Dal er et test- og kontrollsenter med verkstedgodkjenning slik at det også utføres mekanikerjobber.

Hva skal du gjøre?

Som senterleder er du ansvarlig for drift av senteret med fullt resultat- og personalansvar. Nødvendige tiltak for å drive senteret økonomisk, personalmessig og teknisk forsvarlig er det du som ivaretar. Som operativ leder vil du også delta i det daglige produktive arbeidet, og ikke minst ha en tett kundedialog. Troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid.

Er dette deg?

Selvsagt har du god bilteknisk forståelse, gjerne fagbrev som bilmekaniker og noe erfaring som leder. Du synes det er spennende å skape gode resultater gjennom dine medarbeidere, som utfører biltekniske kontroller og reparasjoner. Du får mye kundekontakt, derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Dette er oss

I NAF skaper vi et inkluderende miljø med rom for vekst og omsorg. Vi tilbyr robuste støttesystemer og verktøy som gir trygghet. Vår evne til å tilpasse oss bilparkens behov gjør oss til en pålitelig partner for både privat- og næringskunder. Vi har også som mål å være bransjeledende innen kompetanseutvikling, og fokuserer på hver enkelt ansattes utvikling. Våre ansatte skal ikke bare føler seg sett, men også utvikle seg kontinuerlig innen sine fagområder. Dette understrekes av vårt eget kompetansesenter, hvor vi arrangerer interne kurs innen verksted, PKK, elbil, og mer.

Ikke nøl med å ta kontakt for en uformell prat :)

SØK HER

Powered by Labrador CMS