Motorpool Handel AS:

Kunderådgiver / Service advisor

Vil du jobbe med luksusbiler og mennesker? Motorpool Handel AS søker kunderådgiver med personalansvar!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Billingstad
Søknadsfrist: 9. august

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Linn Borgen
Stillingstittel: Recruitment advisor
Telefon: 94 82 23 63

Kontaktperson: Asja Saric
Stillingstittel: Recruitment Advisor
Telefon: 46 42 19 73

Om arbeidsgiver:

Motorpool Handel AS består av faglig dyktige mennesker som er lidenskapelig opptatt av bil. Som offisiell forhandler av Range Rover, Defender og Discovery, tilbyr de et utvalg av unike merker som skaper ekstraordinære opplevelser for deres kunder. De ansatte legger sin stolthet i kunnskap, service og kvalitet og er godkjent som autorisert verksted for Range Rover, Defender, Discovery og Jaguar.

Motorpool Handel AS er en tradisjonsrik forhandler med lidenskap for biler. Siden 1988 har selskapet dyrket en interesse for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. Hos Motorpool er kunden alltid i fokus. Kunderådgiveren har en sentral rolle i å sikre ønsket kundetilfredshet. Som kunderådgiver vil du være tilknyttet serviceavdelingen, og din nærmeste leder vil være Service Manager.

Stillingen innebærer personalansvar for fire mekanikere. Du vil ha ansvaret for å estimere tidsperspektiv på serviceoppdrag og tilpasse mekanikernes kalender etter kapasitet og kundenes behov. Du vil også gjennomføre medarbeidersamtaler. Videre vil du være i hyppig dialog med Motorpool sin kundegruppe, kjøpere av - Range Rover - Defender - Discovery - Jaguar. Dine oppgaver vil innebære å holde kunden orientert og sikre smidighet knyttet til utførelse av service. 

Arbeidsoppgavene vil bestå av:

  • Personalansvar for fire mekanikere 
  • Koordinering av timeplanen til mekanikere 
  • Kundebehandling og oppfølging av kunder som har bilen på verksted
  • Kommunikasjonen vil foregå via e-post, telefon, app og noe fysisk 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • God bilteknisk forståelse 
  • Erfaring med å lede mekanikere 
  • Erfaring fra kunderådgivning i Luxury- segmentet 

Hva ser vi etter hos deg? 

Vi søker deg som har gode kommunikasjonsevner og som tilpasser kommunikasjonsstilen din etter mottaker, enten målgruppen er interne mekanikere eller kunder. Din lidenskap for bil, i tillegg til strukturert kundeoppfølging, bidrar til at du overgår kundens forventninger til god service. Videre har du forståelse for at arbeidshverdagen og timeplanen er dynamisk og endres fortløpende. Gjennom god planlegging jobber du hele tiden for å tilpasse best mulig arbeidsflyt gitt den bestemte situasjonen. 

Motorpool Handel AS tilbyr en sentral rolle i deres flotte lokaler på Billingstad i Asker. Ikke bare får du jobbe med anerkjente merkevarer og flotte produkter innen segmentet Modern Luxury - du får også jobbe med dyktige, faglig sterke og engasjerte mennesker - People with Passion for cars! 

I tillegg til gode forsikringsordninger, betingelser og bonusordninger, kan du forvente en arbeidsplass som investerer i sine ansatte og deres trivsel. Du vil få kompetanseheving gjennom relevante kurs iht. JLR krav til stillingen. Videre er det gode utviklingsmuligheter knyttet til rollen. 

Jevnlig arrangeres det aktiviteter for de ansatte, i tillegg til julebord og sommerfest. Tidligere aktiviteter har inkludert turer til Høyt og Lavt, curling og kano- og båtturer. I hverdagen kan du nyte god mat i selskap med gode kolleger gjennom kantineordningen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS