Toyota Buskerud:

Salgskonsulent næring

Er du en nettverksbygger som setter kunden først? Bli en del av et miljø som verdsetter deg og dine kvaliteter!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Snarest
Arbeidssted: Drammen
Søknadsfrist:  Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Lars Tore Kalager
Stillingstittel: Salgssjef næring

Om arbeidsgiver:

Toyota Buskerud er en av distriktets største bilforhandlere og har fire avdelinger: Drammen, Lier Hokksund og Kongsberg.Vi er 129 kundeorienterte medarbeidere som gjør sin beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2023 solgte vi over 2 900 biler, og omsatte for ca. 970 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2023 omsatte konsernet for ca. 6 500 millioner kroner og solgte over 18 000 biler, og har 914 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Liker du å jobbe med offensivt salg? Er du en nettverksbygger som vet å sette kunden i sentrum? Vi styrker vår satsning på salg av næringskjøretøy og søker en ny regionsansvarlig næring/salgskonsulent næring.

Som regionsansvarlig næring vil du jobbe aktivt med salg av person- og varebiler, sammen med alle tilknyttede produkter og tjenester vi tilbyr våre kunder. Vi tror du har en proaktiv profil, er en nettverksbygger og tror du har erfaring med B2B salg i vårt område. Med respekt for hverandre - og gjennom kontinuerlig forbedring ønsker vi at våre kunder skal være Norges mest fornøyde bileiere. Evne til å ivareta eksisterende, skape ny kundeportefølje og ha stayer-evne er avgjørende for å lykkes i stillingen. For å kunne gjøre gode behovsavklaringer med våre næringskunder, fordrer det at du har god forretningsforståelse og er løsningsorientert. Det betyr ikke at det er et krav å ha arbeidet i bilbransjen tidligere.

Det er også en klar forventning at du trives med proaktivt salgsarbeid, inkludert prospecting, møtebooking og gjennomføring av møter. Nå finnes muligheten til å jobbe med en av verdens sterkeste merkevarer. I tillegg vil du være med å ta del i den spennende utviklingen bransjen er inne i og vår satsning på området. Stillingen vil inngå i næringsavdelingen i Toyota Buskerud og ha kontor på Åssiden. Stillingen rapporterer til Salgssjef næring.

Hvorfor bli en del av Toyota Buskerud?

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med et av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Jobbsikkerhet: Vi har en historie med stabilitet og jobbsikkerhet – vi er en del av et større konsern som Norges største Toyota og Lexus forhandler og har historie som strekker seg tilbake første import av Toyota til Norge.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og sertifiseringsløp for teknikere, samt relevante kurs.
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

Toyota Buskerud er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Bli en del av Toyota Buskerud, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Arbeidsoppgaver:

 • Proaktivt salg av Toyota person- og varebiler i Nedre Buskerud
 • Bygge ny kundeportefølje ved kontinuerlig oppfølging og salgsfremmende aktiviteter
 • Planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter, på og utenfor huset
 • Nettverksbygging

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Du har motivasjon til å møte nye kunder, skape relasjoner og bygge nettverk
 • Stayer-evne og og kan vise til gode resultater fra tidligere
 • God forretningssans, økonomisk forståelse og gode forhandlingsevner
 • Kontaktskapende, med et godt nettverk i næringslivet
 • Generelt meget god IT-forståelse, inkl. erfaring i bruk av SuperOffice og MS Office
 • God formuleringsevne, både muntlig og skriftlig

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.

SØK HER

Powered by Labrador CMS