Werksta Norge:

Bilskadereparatør

Vi søker Bilskadereparatør!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Werksta Drammen Gulskogen
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Tom-Egil Kjelstad
Stillingstittel: Head of Operation
Telefon: 91 77 87 34
E-post: tom.egil.kjelstad@werksta.no

Om arbeidsgiver:

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 90 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 24 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 13 verksteder på Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.

Grunnlagt 2015

Medarbeidere 2 000

Omsetning 2,2 mrd sek

Werksta er Nordens ledende kjede innenfor bilskade med over 100 verksteder og 1000 ansatte. I Norge er Werksta så langt etablert i Oslo, Drammen, Kristiansand, Follo, Hadeland og Romerike og Bergen.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi en bilskadereparatør til vår avdeling Werksta Gullskogen AS. 

Er du vår nye bilskadereparatør?

Som bilskadereparatør på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere skaden på en miljøvennlig og effektiv måte. Du er nøyaktig, systematisk og serviceinnstilt. Hos oss er du en del av vårt team som sammen skaper de beste produktene til våre kunder.

Er dette deg?

Du har førerkort klasse B. Fordel med fagbrev som bilskadereparatør, men dette er ikke et krav. Relevant praksis kan veie opp for manglende fagbrev. Du trives med å jobbe i et team og har interesse for bil. Du kjenner deg igjen i våre verdier, Kvalitet, Mennesker, Ærlighet og Respekt.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.

SØK HER

Powered by Labrador CMS