BIR Husholdning AS:

Mekaniker tunge kjøretøy

Har du fagbrev som mekaniker for tunge kjøretøy og ønsker en sikker og spennende jobb?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Engasjement
Arbeidssted: Blomsterdalen
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Stian Rafto
Stillingstittel: Business Area Manager
Telefon: 45 73 72 60

Kontaktperson: Sandra Kolden-Amundsen
Stillingstittel: Personalkonsulent
Telefon: 98 03 10 23

Om arbeidsgiver:

Vi er et godkjent bilverksted kategori 3, som innebærer at vi kan utføre alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt over 7 500 kg. I hovedsak utfører vi servicer og reparasjoner på renovasjonskjøretøy. I tillegg kan vi også utføre service, reparasjoner og ta EU kontroller på vanlige lastebiler (chassis) , varebiler og ulike anleggsmaskiner.

Vårt spesialfelt er påbygg på renovasjonskjøretøy og er i dag serviceverksted for påbyggleverandører som Geesinknorba, NTM og JOAB. Vårt tungbilverksted består i dag av 9 mekanikere med god og lang erfaring innenfor påbygg og chassis. I tillegg har vi også ressurser som utfører service og reparasjoner på elektronisk tømmeregistreringssystemer på renovasjonskjøretøy og vi har serviceavtale med Poul Tarp som er leverandør av dette systemet.

Trenger du service eller har problemer med ditt kjøretøy ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan også tilby utleie av renovasjonskjøretøy i perioden ditt kjøretøy er på verksted hos oss. I tillegg kan vi også komme på besøk hos deg og utføre enkel service og reparasjon.

Ønsker du å være en del av et team som utfører samfunnskritiske oppgaver? En av våre dyktige mekanikere skal flytte fra Bergen og vi er derfor på jakt etter en ny mekaniker til vårt verkstedteam. Vi har nylig flyttet inn i helt nye verkstedlokaler på Espehaugen 52. Du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse og blir en del av et team bestående av ti mekanikere. 

Det nye verkstedanlegget er et toppmoderne tungbilverksted som er utstyrt og godkjent for å kunne utføre alt av vedlikehold på tyngre kjøretøy. Vi har i tillegg spesialkompetanse på renovasjonspåbygg, noe som gjør vårt verksted helt unikt og at det har en svært viktig funksjon knyttet til avfallsinnsamlingen. Vi ønsker medarbeidere som forstår kundens utfordringer og løser disse på en best mulig måte. Du må være fleksibel når det trengs, tåle høyt tempo og samtidig være opptatt av å levere god service og kvalitet til våre kunder. Hvorfor jobbe hos oss?

Hos BIR får du en spennende mulighet til å bygge karriere, hvor vi åpner dørene for faglig utvikling, der du kan delta i utfordrende prosjekter og ta kontroll over din egen vekst. I et inkluderende og støttende arbeidsmiljø vil dine ferdigheter og personlighet bli verdsatt, og du vil bli en viktig del av vårt dedikerte team. Vi har det kjekt på jobb, og vi har flere sosiale arrangement i løpet av året. Med konkurransedyktige betingelser som gjenspeiler din kompetanse, tilbyr vi også omfattende velferdsordninger, bedriftshelsetjeneste, samt solide pensjons- og forsikringsordninger for din trygghet. I et krevende marked tilbyr vi en trygg arbeidshverdag hvor du kan stole på at du blir satt pris på og verdsatt! Se film fra bilverkstedet her: youtu.be/1I5oFlNlAc8

Hva skal du gjøre?

Din hovedoppgave vil være å utføre service, vedlikehold og reparasjoner på tyngre kjøretøy, renovasjonspåbygg og hydraulikk som vil sikre at våre kjøretøy holder topp kvalitet. Videre vil du gjennomføre EU-kontroll / PKK hvor din kompetanse vil sette standarden og sikre at våre kjøretøy lever opp til de høyeste kravene. Som en viktig ressurs vil du også utføre feilsøking og sikre smidig service av elektronisk tømmeregistrering. BIR er stadig i utvikling, så om du er nysgjerrig og interessert vil du alltid få utfordret deg med spennende tekniske oppgaver. 

Hva kan du?

Det er viktig at du har fagbrev som mekaniker for tunge kjøretøy, og førerkort kl. B. Videre er du vant med å håndtere IT-systemer, og du har gjerne klasse C og YSK på CVen. Vi ser for oss at du behersker både norsk og engelsk muntlig og skriftlig, hvor førstnevnte er et absolutt. Drømmekandidaten vår har erfaring og kunnskap innen bremser, støtdempere, styring, m.m. på tyngre kjøretøy, og har du vært borte i hydraulikksystemer og renovasjonspåbygg er det meget bra. Har du i tillegg utført EU kontroll / PKK på tyngre kjøretøy, jobbet med elektriske kjøretøy samt har kunnskap innen elektronisk tømmeregistrering, så blir vi veldig glad!

Hvem er du?

Du trives med å arbeide selvstendig, samtidig som du bidrar aktivt inn i teamet med dine gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Dette er med på å bygge videre vårt meget gode arbeidsmiljø, noe vi har høyt fokus på. Din sterke arbeidskapasitet blir verdsatt, og din evne til å takle oppgaver på en strukturert og løsningsorientert måte vil være sentral. Det er viktig at du er interessert i og har vilje til å videreutvikle deg i faget

I korte trekk

  • Bli en del av vårt dedikerte team på det toppmoderne tungbilverkstedet på Espehaugen 52.

  • Du får jobbe med tyngre kjøretøy, renovasjonspåbygg, og hydraulikk for å sikre topp kvalitet på kjøretøyene våre. 

  • Videre får du delta i EU-kontroller / PKK og sett standarden for våre høyeste krav og utfør feilsøking og sikre smidig elektronisk tømmeregistreringsservice.

  • Hos BIR får du muligheten til faglig utvikling, deltakelse i utfordrende prosjekter og egen karrierevekst.

  • Bli med i vårt inkluderende og støttende arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser, omfattende velferdsordninger, og solide pensjons- og forsikringsordninger.

SØK HER

Powered by Labrador CMS