Hedin Performance Cars:

Mekaniker

Bygg din karriere hos oss - vi søker Porsche mekaniker!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Son
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Martin Fauske
Stillingstittel: Regional Servicemarkedsleder
Telefon: 99 35 28 45

Om arbeidsgiver:

Hedin Performance Cars er en del av Hedin Mobility Group-konsernet. Siden 2017 har Hedin Performance Cars representert Porsche på både den svenske og norske markedet. I Sverige finnes det seks Porsche Center lokalisert i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Halmstad og Umeå. I tillegg til våre Porsche Center har vi også et skadeverksted i Göteborg, Hedin Performance Skadecenter.

På det norske markedet finnes det tre Porsche Center i Son, Stavanger og Kristiansand. I nær fremtid planlegger vi å utvide ytterligere i Nord-Sverige ved å åpne et Porsche Center i Luleå, samt også et Porsche Center i Fredrikstad i Norge.

På våre fullservice-anlegg hjelper vi deg med nye og brukte biler, service, reparasjoner, dekkverksted, dekkhotell, vinterlagring av din Porsche, reservedeler, tilbehør og bilpleie.

Hos Porsche Center Son får bildrømmer navn som 911, 356 eller Cayenne. Vi lever denne drømmen hver dag med entusiasme til fingerspissene, genuin interesse og faglig dyktighet. Vi skal være best på Porsche, og alt salg- og servicepersonell blir kontinuerlig kurset gjennom Porsche sitt eget partnerprogram. Porsche Center inngår i Hedin Performance Cars, med sine ni Porsche Centre i Norge og Sverige.

Vi søker en motivert og engasjert mekaniker som brenner for gode kundeopplevelser, og ser etter deg som har et tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er kvalitetsbevisst, proaktiv og strukturert, og kjenner deg godt igjen i verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet. Du blir beskrevet som utadvendt med gode samarbeidsevner, og du drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Din evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som mekaniker på vårt nybil verksted får du jobbe med noen av verdens beste biler i et moderne og flott anlegg. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av oppgaver innen feilsøk og diagnose, service og reparasjoner på en faglig god måte. Du vil samarbeide med kollegaer for å sammen levere det beste produktet til kunden.

Vi ønsker at du skal trives og lykkes hos oss. Derfor tilbyr vi deg:

  • Kursing og sertifiseringer - Her stiller Porsche selv med spesialister som skal hjelpe deg til å bli en ekspert!
  • Svært gode personalgoder, inkludert gode priser på bilkjøp, bildeler og verksted.
  • Sertifisert som en god arbeidsplass (Great Place to Work-sertifisert).
  • Spennende arbeidsoppgaver, problemstillingene som skal løses er ofte komplekse, dette krever kloke hoder!
  • Utvidede forsikringsavtaler som også inkluderer helseforsikring.

Vi ser etter deg som har fagbrev innen lette kjøretøy, førerkort klasse B og gode norskkunnskaper. Erfaring med elbiler og PKK godkjenning er ønskelig.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og ønsker flere kvinner inn i selskapet.

Søknadsfrist er 31.mai, men ikke vent med å søke på denne muligheten da vi vurderer kandidater og intervjuer fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

SØK HER

Powered by Labrador CMS