Volmax AS:

Påbygger

Klar for å bygge større?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Hamar
Søknadsfrist: 20. juni

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Alexander Melby Wie
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 47 63 07 49

Om arbeidsgiver:

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Vi disponerer til sammen ni anlegg i fylkene Vestfold, Telemark, Buskerud og Innlandet. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Vi har totalt 260 medarbeidere og omsetter årlig for 1,5 mrd. NOK.

Volmax er en del av Cognia konsernet, som opererer innen seks forretningsområder: personbil, lastebil, helse og beredskap, eiendom, teknologi og kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning. Volmax er en helt sentral del av konsernets satsning på lastebil.

Visjonen til Volmax er å være den ledende forhandleren av lastebiler og servicetjenester til kunder av transportmateriell, ha den beste kundetilfredsstillelsen og de best motiverte medarbeiderne. Volmax skal skape merverdi for våre kunder ved å tilby et totalprodukt innen anskaffelse og drift av transportmateriell. Vårt totalprodukt skal øke våre kunders konkurransefortrinn.

Våre verdier er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige. Verdiene er sentrale i videre utvikling og drift, og vi identifiserer oss og lever etter disse.

Vi søker en PÅBYGGER som vil jobbe sammen med oss på vårt anlegg på Hamar!

Hva kan vi tilby deg?

Vi tar godt vare på folka våre og mener selv at vi har et trygt, aktivt og hyggelig arbeidsmiljø. Vi har høy integritet, er faglig dyktige og har respekt for hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er ikke redde for å tenke nytt, og vi motiveres av gode løsninger der mennesker lykkes og vokser. Vi er konkurranseorienterte, men internt er vi et lag som jobber sammen for å vinne og ta vare på kundene våre. 

  • Du vil få god opplæring hos oss, i tillegg til opplæring gjennom Volvo sitt utdanningsprogram
  • Gode kolleger som vil dele av sin kunnskap og erfaring
  • Karrieremuligheter i konsernet
  • Nye og fine lokaler
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Ansvar og oppgaver

På vårt anlegg utfører vi reparasjoner, service og vedlikehold på blant annet lastebiler, busser og hengere. I tillegg utfører vi påbygg på ulike kjøretøy. For våre kunder er det viktig at kjøretøyet er mest mulig på veien, og det er her du og dine kolleger har den aller viktigste jobben. Kort fortalt har du ansvaret for at du gjør en best mulig jobb på kjøretøyet slik at kunden kan utføre jobben på veien.

Dine oppgaver som påbygger er først og fremst:

  • Reparere eksisterende påbygg
  • Overflytting av brukte påbygg
  • Montering av nye påbygg

I tillegg vil du ved behov hjelpe til med skader og enkelte jobber på last, buss og tilhenger.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har teknisk forståelse, er praktisk anlagt og som vil ta i et tak. Hvis du liker å gi god service, er fleksibel og vil finne løsninger sammen med kunder og kolleger, kan dette være stillingen for deg.

Du må gjerne ha noen års erfaring fra liknende arbeid innen tunge kjøretøy, personbil eller landbruk. Fagbrev som chassispåbygger, mekaniker eller landbruksmekaniker er en fordel, men det er ikke et krav. Det samme gjelder førerkort klasse C og D.

Høres dette ut som noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

SØK HER

Powered by Labrador CMS