Har du teknisk innsikt, stå-på-vilje og klar for nye utfordringer? Da kan det være nettopp deg vi er ute etter!

AutoMateriell er i sterk vekst og har behov for en nye serviceteknikere i flere distrikter, blant annet Haugesund, Agder og Elverum.

Arbeidet vil innebære installasjon, service, feilsøking og reparasjon av forskjellig type verkstedutstyr, samt kalibrering etter ISO 17025 på PKK-utstyr, ute hos våre kunder. Vi er også ISO 9001 sertifiserte.

Du vil inngå i et erfarent team av serviceteknikere og servicepartnere fordelt over hele landet, som gjerne deler av sine erfaringer.  

Om deg:
For å komme raskt inn i arbeidet, og for å kunne bidra til videre utvikling av selskapet, er det fordelaktig om du har erfaring fra tilsvarende arbeid, men dette er ikke noe krav.
Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse og/eller erfaring, gjerne fra landbruks-, tungbil-, industrimekanikk eller tilsvarende kompetanse.
Du må ha gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Erfaring med servicearbeid innenfor hydraulikk, mekanikk og elektrisitet, samt kundeorientert arbeid vil være til din fordel.

Gode datakunnskaper er en nødvendighet siden PC, nettbrett og telefon er viktige verktøy i arbeidsdagen. Vi ønsker at du har god kjennskap til Excel, Outlook og Word. Har du i tillegg erfaring fra Handyman er det til din fordel.

Førerkort BE vil være til din fordel.

Dine personlige egenskaper:
Du må være nøyaktig og strukturert, og samtidig ha evne til å arbeide effektivt og følge oppsatte tidsplaner. Stillingen innebærer mye kundekontakt, derfor er det viktig at du er serviceinnstilt, løsningsorientert, setter deg inn i og forstår kundens behov. Du er en selvgående person som kan ta egne beslutninger, filtrere informasjon og prioriterer riktige oppgaver.

For oss så er det viktig at våre medarbeidere ser helhetsbildet.

Vi tilbyr:
• Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
• Stilling med svært varierende arbeidsoppgaver i et uformelt og profesjonelt miljø
• Fullt utstyrt servicebil
• Mobiltelefon iht. stilling

Føler du at det er vi søker etter? Da vil vi høre fra nettopp deg!

Søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 01.04.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Torbjørn Wold-Hansen 
Tittel: Daglig leder
Telefon: 409 24 949
   
Kontakt:  Øyvind Klausen
Tittel: Salgsdirektør
Telefon: 916 30 420

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, med blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av NDS Group AS. Dette var et stort skritt på veien for å styrke NDS Groups' strategi som totalleverandør til norske bilverksteder. En strategi som ble ytterligere styrket i 2021 da de kjøpte Nordic Lift og Nordic Wash.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå sammen med Nordic, NDS Groups' avdeling for verkstedutstyr, bilvask og lakkbokser.

AutoMateriell er forpliktet til å etterleve lover og myndighetskrav, samt krav i NS-EN ISO/IEC 17025:2017, og NS-EN ISO 9001:2015