Vi hos Møller Bil Skadesenter Langhus elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Skadesenter Langhus!

Som bilskadereparatør hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen, Seat eller Skoda :-).

Viktigste arbeidsoppgaver bilskadereparatør:

  • Skadereparasjoner på primært Volkswagen, Audi, Skoda og Seat

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Kan identifisere seg med Møller Mobility Groups grunnverdier Åpen & ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig
  • Har førerkort

Hva vi kan tilby: Hos oss får du spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger og tilgang til firmahyter på Beitostølen.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon eller send sms til André, se kontaktinformasjon.
Eller du klikker på "søk her" så er du igang! 

I 2022 ble Møller Mobility Group igjent rangert på listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ragnar André Huse
Tittel: Skadeleder
Telefon: 909 34 035

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no.

Møller Bil Skadesenter Langhus er et datterselskap i Møller Bil AS, og er lokalisert i Håndverksveien 10, 1405 Langhus. Skadesenteret er blant Norges mest moderne karosseri- og lakkverksteder og innehar også en klargjøringsavdeling for nye biler. Det totalt 4.500 m² store bygget ble åpnet 1. november 2021. Bedriftens 25 medarbeidere er opptatt av å levere god kvalitet og ivareta høy kundetilfredshet.