Etter 50 år har nåværende daglig leder for Nardo Bil i Ålesund, valgt å gå av med pensjon i 2024, og vi søker nå hans etterfølger.
Som leder for vår forhandler i Ålesund, byens Volvo-forhandler siden 1940, vil du få både faglige og personlige utviklingsmuligheter i en allerede solid og veletablert bilforhandlerkjede.

I denne rollen vil du jobbe både strategisk og operativt med å utvikle og lede organisasjonen i henhold til konsept, strategi, budsjett og handlingsplaner - med utgangspunkt i vår visjon om å skape Alltid gode opplevelser.

Du vil legge til rette for videre vekst og ekspansjon, og får være med å forme en spennende fremtid med både elektrifisering og digitalisering i bilbransjen.

De viktigste medspillere for daglig leder vil i tillegg til medarbeidere, være konsernledergruppen og styret i Nardo Bil Ålesund AS. Rollen vil også være hovedkontakten med importøren, Volvo Car Norway. Rollen rapporterer til konsernledelsen og styret i Nardo Bil Ålesund AS.

Daglig arbeidssted er i våre flotte nyoppussede Volvo- og Polestarlokaler i Breivika. Noe reisevirksomhet må påregnes i stillingen.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for at vi leverer Alltid gode opplevelser for medarbeidere og kunder i din lokale virksomhet
   
 • Utvikle og lede organisasjonen, iht. verdier, konsept, strategi, handlingsplaner og budsjett
   
 • Ha overordnet ansvar for iverksetting av strategier, handlingsplaner og oppnåelse av mål
   
 • Ansvar for å nå omsetnings- og lønnsomhetsmål, samt oppfølging og rapportering på dette
   
 • Støtte og utfordre egne medarbeidere til å utarbeide tiltak for å sikre optimal drift og fornøyde kunder
   
 • Ha et overblikk over organisasjonen og være «hands on» der det periodevis er nødvendig
   
 • Holde deg løpende oppdatert på bransjens utvikling
   
 • Kontraktsforhandlinger, og kontakt ut mot eksterne partnere

For å lykkes i denne stillingen er det spesielt viktig å kunne vise til tidligere gode resultater innenfor personalledelse og endringsledelse. Sterke relasjonelle egenskaper vil også være en stor styrke i arbeidet med å utvikle en kultur hvor alle jobber kontinuerlig med den gode kundeopplevelsen.

For deg er det viktig å bygge denne kulturen gjennom å inspirere, engasjere og motivere medarbeidere til stadig utvikling.

Du er opptatt av å være et forbilde for dine medarbeidere og en god ambassadør for bedriften, noe du etterlever gjennom å lede i tråd med Nardo Bil sin strategi, visjon og verdier, og ved å ta eierskap til alle deler av driften.

Vi tror du har ekstra gode forutsetninger for å lykkes hvis du har god økonomisk forståelse, er forretningsorientert og kommersiell av natur. Du vil også dra god nytte av erfaring med organisasjonsutvikling på både operativt og strategisk nivå.

Kunnskap om bilbransjen og interesse for teknologi og innovasjon er en fordel, men ikke avgjørende.

Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.

Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale eller send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg. Se kontaktinformasjon nedenfor. Alle henvendelser er selvsagt konfidensielle.

CV og søknad sendes:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 01.10.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Rune Wang-Henrichsen
Tittel: Konsernleder
Telefon: 928 19 000
E-post: rune.wang-henrichsen@nardobil.no
   
Kontakt: Linde Marie Østgaard Kjøglum
Tittel: HR-leder
Telefon: 957 42 640
E-post: linde.kjoglum@nardobil.no

I Ålesund er det i dag ca. 30 dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi hadde en omsetning på i underkant av 310 millioner i 2022.

Forretningen har en sterk lokal tilstedeværelse med en historie som strekker seg over 80 år, og har vært Volvo-forhandler helt siden Automobilagenturet AS ble etablert i 1940.

I 2022 tilførte vi et nytt kapittel i vår lange historie, da vi også ble agent og servicepartner for Polestar.

Vi er sentralt plassert i Breivika og er en av konsernets største forretninger, med ca. 650 solgte biler i 2022.

Lokasjonen sikrer en viktig tilstedeværelse i Møre og Romsdal, og vil kunne ytterligere optimalisere våre tjenester og konsepter i vårt markedsområde

Salgslokalene våre ble pusset opp i 2023, med kunden i fokus. Her kan vi blant annet tilby gjestene våre både kaffe og WiFi i kundeloungen, og med våre selgere plassert ute blant bilene kan vi alltid møte kunden i det de kommer inn.

Vi er også stolte av den utvidede kundeservicen vi gir gjennom våre personlige serviceteknikere. Enten en kjøper ny eller brukt bil, får kunden en egen servicetekniker som tar imot bilen, gjennomfører service eller reparasjoner, og går gjennom arbeidet med kunden når bilen er klar for henting.