Viking Kontroll øker oppdragsmengde og søker nå en dedikert og engasjert kvalitetssjef til vår virksomhet i Norge og Sverige. Som kvalitetssjef vil du spille en avgjørende rolle i å sikre at våre arbeidsprosesser og rutiner er i samsvar med lover, regler og interne kvalitetskrav, og i tillegg er du med på å forbedre og utvikle alle våre prosesser. Målet ditt blir å opprettholde vår posisjon som bransjeleder og bidra til kontinuerlig forbedring av vår kjernevirksomhet.

Stillingen innebærer tett samarbeid med vår nettverksansvarlig og våre kontrollstasjoner for å øke effektivitet og kvalitet.

Ansvarsområder:

 • Utvikle og vedlikeholde rutiner for alle produkter i Norge og Sverige
 • Dokumentere arbeidsflyter og sørge for at de er strukturerte og lett tilgjengelig for hele organisasjonen
 • Kvalitetssikre og internkontroll av kontroller og EU kontroller
 • Oppfølging av tekniske kontrollører for å sikre at kontroller blir utført med dokumenterte rutiner
 • Tilrettelegge for opplæring av nye tekniske kontrollører og øke kompetanse hos ansatte
 • Måle endringer og se etter forbedringspotensialet i våre prosesser og verktøy
 • Sørge for at våre tekniske kontrollører til enhver tid har tilgang til de mest relevante og effektive verktøyene for arbeidsoppgavene som skal gjennomføres

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter deg som har relevant utdanning innen kvalitetsarbeid, prosessoptimalisering eller tilsvarende. Vårt ønske er at du har erfaring med prosessbeskrivelse og dokumentasjon, men dette er ikke et krav. Du må ha evne til å analysere data og identifisere forbedringsområde, og ha en god kommunikasjonsevne, både skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby:

 • En spennende stilling i et veletablert selskap med ledende posisjon i bransjen.
 • Mulighet til å påvirke og bidra til kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser.
 • Et dynamisk og engasjert arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige kollegaer.
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjon -og forsikringsvilkår.
 • Flotte kontorer med parkering på Alnabru.

Stillingen rapporterer til daglig leder.

Ønsker du å høre mer om denne stillingen: Ring Kjell Rese på telefon 900 39 270 for en uforpliktende samtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

CV og søknad sendes:  
CV og søknad sendes: kjell.rese@vikingkontroll.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kjell Rese
Tittel: Daglig leder
Telefon: 900 39 270

Om Viking Kontroll - Viking Kontroll er et datterselskap av Viking Redningstjeneste AS.  Viking er for de fleste kjent for bilberging langs veien og har mer enn 60 års erfaring på området. I 2018 ble Viking Kontroll etablert for å forsterke Viking sin posisjon i bilmarkedet ved å inkludere kontroll av kjøretøy i tjenestespekteret.

Vi er nøytrale - Bilmarkedet er i endring, og nye eie- og leieformer vokser frem. Det er flere som leaser bil, og da er det praktisk med en nøytral vurdering av unormal slitasje ved endt leieperiode.  Ved kjøp og salg av bruktbil er det smart å ha få en tilstandsrapport på bilen for å unngå misforståelser om bilens tilstand.  Dette er noen av tjenestene vi i Viking Kontroll kan hjelpe deg med.

Viking Kontroll skal være landsdekkende - Viking Kontroll har som mål å være landsdekkende i løpet av kort tid. Vi utfører kontroller av kjøretøy for privatpersoner, bilforhandlere, finansieringsselskaper, auksjonshus, offentlige instanser og bedrifter som ønsker løpende kontroll av kjøretøyparken.