Vi på Nellemann Machinery elsker maskiner! Ikke hvilke som helst maskiner da; vi har naturligvis en forkjærlighet for Kubota som er et av de raskest voksende traktor og park merkene i landet. Hos Nellemann Machinery får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er menneskene. Som mekaniker hos oss blir du en del av en hyggelig gjeng på servicemarkedet, der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Velkommen til familien av maskin elskere hos Nellemann Machinery!

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du:

 • Er opptatt av å være nøye, strukturert og generelt opptatt av orden
 • Har erfaring fra deler og tilbehør
 • Har interesse for maskiner
 • Du er fortrolig med bruk av dataverktøy
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Utgjøre en viktig del av et dele-team som spiller hverandre gode
 • Truckførerbevis er en fordel, men ikke et krav

Hva du kan forvente av oss:

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Under ser du noe av det vi kan tilby:

 • Jobbe med et av de raskest voksende traktor og maskin merkene i Norge
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Faglig og personlig utvikling i en spennende og variert hverdag
 • Svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen
 • Nellemann Machinery´s gode pensjons- og forsikringsordninger

Vi hos Nellemann Machinery vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av vår familie av maskin og traktor entusiaster, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. 

Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen ved å skrive litt om deg selv og din kompetanse, og selvsagt litt om hvorfor akkurat denne stillingen appellerer til deg. Vi fikser resten! Har du ytterligere spørsmål, ta gjerne kontakt med vår Driftssjef i Lier Glenn Henrik Lunde eller Daglig leder Kjetil Nilsson. Se kontaktinformasjon nedenfor. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: jkg@nellemannmachinery.com
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Jens Kristian Gunneng
Tittel: Delesjef
Telefon: 990 24 394
E-post: jkg@nellemannmachinery.com
   
Kontakt: Kjetil Nilsson
Tittel: Daglig leder
Telefon: 91 80 59 18
E-post: kjn@nellemannmachinery.com

Nellemann Machinery er en av Skandinavias ledende leverandører av profesjonelle maskiner og tilbehør til landbruk, pleie og vedlikehold av vei- og gressarealer samt entreprenører. Vi leverer til hele Skandinavia og forhandler de mest attraktive produktene i markedet.

Selskapet har lange tradisjoner i landbruket og strekker seg tilbake til tidlig 1900-tallet. Vi har i alle år hatt ledende merker og satser på egne agenturer og maskiner til kjerneområdene innenfor landbruk, vedlikehold og opparbeidelse av vei, park-, golf- og skogsområder med kunder som bonden, offentlig sektor, golfanlegg, anleggsgartnere, eiendomsselskaper, kirkegårdsdrift, vaktmestertjenester, entreprenører osv.

Som en del av Nellemann Machinery kan vi i Norge tilby våre kunder et stort utvalg maskiner tilpasset de fleste arbeidsoppgaver med kjente merkenavn som Kubota, Kärcher, Holder, Scähffer, Spider, Billy Goat med flere.

Vi jobber hele tiden med å utvikle oss videre for å imøtekomme våre kunders behov med stort fokus på kvalitet og kundeservice. Gruppens solide erfaring gjennom mange år sikrer våre kunder solid oppfølging og service i alle ledd.

Nellemann Group har gjennom siste 120 år vært i vekst, vi er i dag 380 ansatte og omsetter for NOK 3 mrd. i Skandinavia.