Vi søker kundemottaker som også skal ha rollen som verkstedformann. I denne dynamiske rollen, vil du ikke bare betjene kunder med et smil over disken, men også sørge for at verkstedet går smertefritt som en velsmurt motor. Med god fremstillingsevne og en evne til å lytte, formidler du tilbud og jobber proaktivt med innsalg og mersalg.

Din rolle som bindeledd mellom kunden og verkstedet er avgjørende, og du vil også ta ansvar for den daglige produksjonsdriften. Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, er en selvfølge, og du vil spille en viktig rolle i kunnskapsdeling og samarbeid på NAF Senteret.

Hovedoppgaver:  

 • Betjene kunder effektivt over disk og telefon 
 • Daglig produksjonsansvar på verkstedet 
 • Koordinere og støtte mekanikere i deres oppgaver 
 • Engasjert kundedialog og teknisk veiledning 
 • Aktiv deltakelse i produksjonsprosessen 
 • Kontinuerlig optimalisering av daglig drift med senterleder 
 • Medlemsverving for å styrke fellesskapet

 Du: 

 • Er flink til å motivere andre og har forståelse for at alle i teamet er viktige brikker for at teamet skal lykkes. Erfaring fra lignende arbeid er et pluss. 
 • Liker å jobbe selvstendig og i team for å gi gode kundeopplevelser 
 • Er ryddig, strukturert og løsningsorientert 
 • Har fagbrev som bilmekaniker og noen års erfaring fra bilbransjen
 • Mestrer norsk både muntlig og skriftlig, og kommuniserer generelt effektivt

Dette er oss:
I NAF skaper vi et inkluderende miljø med rom for vekst og omsorg. Vi tilbyr robuste støttesystemer og verktøy som gir trygghet. Vår evne til å tilpasse oss bilparkens behov gjør oss til en pålitelig partner for både privat- og næringskunder.

Vi har også som mål å være bransjeledende innen kompetanseutvikling, og fokuserer på hver enkelt ansattes utvikling. Våre ansatte skal ikke bare føler seg sett, men også utvikle seg kontinuerlig innen sine fagområder. Dette understrekes av vårt eget kompetansesenter, hvor vi arrangerer interne kurs innen verksted, PKK, elbil, og mer. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 03.12.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Christer Nordeng
Tittel: Leder NAF Senter Hamar
Telefon: 951 78 066
   
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357

Norges Automobil-Forbund har 480 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med 300 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.