Vil du være med å gi gode medlemsopplevelser? NAF Senter Oslo søker deg som er interessert i bil, å gi kunder en god opplevelse, og som liker å ha en hektisk hverdag. Stiilingen er i førsteomgang et vikariat, men det kan være mulighet for forlengelse. 

Hva skal du gjøre?
Som kundemottaker på vårt senter i Oslo betjener du kunder direkte over disk og er et bindeledd mellom kundefront og produksjonen på vårt verksted. Skrive og presentere tilbud og jobbe med innsalg og mersalg blir en viktig del av jobben. Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig er en selvfølge. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Senteret.

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant erfaring og gjerne fra bilbransjen. Du synes det er spennende å jobbe med mennesker og brenner etter å gi gode kundeopplevelser. Du får mye kundekontakt derfor er det viktig at du har god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Dette er oss:
I NAF er det høyde under taket, og mennesker som tar godt vare på hverandre. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private og næringskunder. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling, og ha dyktige ansatte som føler de blir sett og utvikler seg innenfor sitt område. Derfor har vi opprettet vårt eget kompetansesenter hvor det holdes interne kurs innen verksted, PKK, elbil, med mer.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 03.12.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bjørn Erik Berg
Tittel: Leder NAF senter Oslo
Telefon: 45 02 35 16
   
Kontakt: Tom Eilert Karlsen
Tittel: Regionleder
Telefon: 47 45 36 95

Norges Automobil-Forbund har 480 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med 300 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.