Som Flåteansvarlig - service og vedlikehold får du ansvaret for å administrere all service og vedlikehold for hele Arval sin bilflåte. Du skal sørge for at all service og vedlikehold skjer ihht. inngåtte avtaler, til avtalt tid og kvalitet. Du har ansvar for at kunder og leverandører har en så god og sømløs opplevelse som mulig når bilen skal til service, vedlikehold eller reparasjon. Stillingen er nyopprettet og vil derfor få ansvar for å implementere og tilpasse internasjonale rutiner og prosedyrer til det norske markedet.

Arbeidsmiljøet er profesjonelt og vi er opptatt av å lykkes som team. Stillingen er del av vår operation-avdeling, som har ansvar for alt som er relatert til vår bilflåte. Avdelingen håndterer alle saker relatert til bilen gjennom hele leasingperioden hos vår kunde. I dag er vi et team på tre personer, noe som betyr at vi får muligheten til å håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver og ansvarsområder.

For å lykkes i stillingen tror vi at du har utdannelse relatert til bil, samt god erfaring fra bilbransjen med arbeidsoppgaver relatert til service og vedlikehold. Som person beskrives du som serviceorientert, effektiv og nøyaktig.

Vi tilbyr en spennende og variert stilling i et selskap som ønsker å utvikle deg over tid. Våre ansatte har gode fastlønnsbetingelser, med mulighet for bonus. Hos oss har du gode muligheter for utvikling, også internasjonalt om ønskelig. Vi holder til i pene, moderne lokaler i Nydalen, rett ved BI.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Merkes: Ref. NO-03699
Frist: 1. september 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Mercuri Urval v/ Thomas Holme
Telefon: 975 59 027
   
Kontakt: Mercuri Urval v/ Ole Simensen
Telefon: 975 59 087

Arval AS er Europas ledende fullservice leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet. Vi leverer totale bilflåteløsninger hvor målet er kostnadseffektivt, problemfritt og lykkelig bilhold. Selskapet har en klar miljøprofil og arbeider for en grønnere bilflåte. Arval AS er del av BNP Paribas Gruppen, har kontorer i 29 land, 7200 ansatte håndterer over 1,2 million biler.

Vi åpnet vårt norske kontor januar 2018. Vi er tolv ansatte og selskapet har opplevd rask vekst i det norske markedet. Med et raskt økende antall biler på veiene har vi nå behov for en ressurs som har ansvar for å håndtere alle våre kunders og leverandørers henvendelser i forbindelse med service og vedlikehold av bilflåten vi administrerer på vegne av våre kunder.

For mer informasjon om Arval AS, les mer her: https://www.arval.no/nb