Vårt verksted er autorisert merkeverksted for Ferrari og Maserati, og reparerer i tillegg alle biler i premiumsegmentet.

Du vil få en sentral rolle i alle prosesser i vårt kundemottak med hovedfokus på booking, planlegging, kundeoppfølging og ordrebehandling. Du har gode service- og samarbeidskvaliteter, og er både grundig og entusiastisk.

Din bakgrunn er minimum eksamen fra videregående skole, samt at du har god teknisk innsikt. Bilteknisk utdanning eller erfaring er en klar fordel. Du er svært god i norsk muntlig og skriftlig, og mestrer dessuten engelsk eller italiensk. Gode IT-kunnskaper er en forutsetning.

Noe reising må påregnes for opplæring - kursing foregår hovedsakelig i Paris, Modena og Maranello.

Kvinner oppfordres til å søke!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: espen@autoxosport.no
Frist: 20.12.2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Espen Weldingh
Tittel: Aftersales Manager
Telefon: 66 77 51 70

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport to av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari og Maserati. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller.

Hos oss kjøper man ikke "bare" en bil. Vi tilbyr et langvarig kundekretsløp med unike bilopplevelser. Med biler i det øverste sjiktet og kundeservice i verdensklasse - kombineres gleden med en trygg handel.