Birger N. Haug hadde tidenes bruktbilår i fjor, og satser strategisk videre på faget bruktbil.  Vi er på jakt etter en dyktig, selvstendig innkjøper som kan etterleve kjerneverdiene kvalitet og omtanke. 

Du tar eierskap, er selvgående og skal sørge for gode innkjøp av biler.  Her får du muligheten til være med på å påvirke og videreutvikle faget bruktbil sentralt i selskapet. Stillingen vil være målbar i forhold til de resultater som skapes. 

Arbeidsoppgaver:

 • bidra til at vi til enhver tid har riktig pipeline av brukte biler
 • analysere og overvåke bilmarkedet, samt sørge for tilgang på modeller med drivlinjer som vurderes attraktive i markedet og som passer inn i våre konsepter
 • organisere og drive innkjøp gjennom etablerte og nye kanaler

Du:

 • er en kremmer som kanskje har drevet egen virksomhet, men det er ikke et krav
 • har gjerne økonomiutdannelse med spesialisering innen logistikk
 • har god økonomiforståelse og evner å overvåke trender i markedet
 • har med fordel et godt etablert nettverk i bransjen, og er trygg på innbytte/innkjøpspriser
 • er fortrolig med bruk av MS Office-programmer,  spesielt Excel
 • er strukturert med et godt logistikkhode
 • er en folk liker å samarbeide med
 • må beregne noe reisevirksomhet i inn- og utland

Denne spennende stillingen rapporterer til salgsdirektør bruktbil. Arbeidsmiljøet er dynamisk og godt, og hele tiden legges det vekt på å ligge i forkant av utviklingen i bilbransjen.  Stillingen vil ha kontorplass ved selskapets anlegg på Gardermoen, men det vil være mulighet for fleksibiltet i forhold til arbeidssted. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen? Se kontaktinformasjon.

Alle henvendelser til BEVISSTE VALG behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.   

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Tove M. Fjellvang Lie
Tittel: Rekrutterer ved BEVISSTE VALG
Telefon: 971 50 255

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi også Hyundai-forhandler. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud, Røyken, Gardermoen,Vøyenenga, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 350 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre ? både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,2 mrd. (9 000 biler) i 2019.