Flygt Bil søker en kompetent og utviklingsorientert økonomiansvarlig, som vil få en sentral rolle i vårt selskap. Stillingen har et overordnet ansvar for økonomifunksjonen i selskapet, som omfatter bl.a. regnskap, lønn og rapportering mv. Vi ønsker at du skal få mulighet til å videreutvikle og effektivisere dagens økonomisystemer og -organisering. Du vil samarbeide tett med daglig leder og være en viktig støtte til all vår virksomhet. Vi søker derfor en god rådgiver, med blikk for lønnsomhet og forbedringsarbeid.

Hovedoppgaver:

  • Ansvar for økonomifunksjonen i selskapet med regnskap, dagsoppgjør, budsjett, fakturering, finansiering, likviditet mv.
  • Økonomisk rapportering til våre samarbeidspartnere
  • Lønn og personaladministrasjon
  • Aktivt bidra til å videreutvikle og effektivisere vår økonomifunksjon og -systemer
  • Være støtte og diskusjonspartner for daglig leder og avdelingsledere
  • Delta i forberedelser til styresaker.
  • Årsavslutning og samarbeid med selskapets revisor.
  • For den rette kandidaten, gir stillingen mulighet for å også bistå internt ved digital markedsføring/bruk av SoMe

Vi søker deg som har god økonomisk kompetanse, hvor relevant erfaring fra regnskap og/eller økonomifunksjon vektlegges. Du bør ha utdanning på bachelornivå el høyere, og gode datakunnskaper. Som person er du strukturert, analytisk og forretningsorientert, og trives med en selvstendig og sentral rolle i vårt team. Vi er en liten organisasjon, og avhengig av at du er fleksibel og trives med å delta i også andre driftsoppgaver ved behov. Det er en fordel hvis du er interessert i bil og vår bransje.

Vi tilbyr utfordrende oppgaver i et selskap som satser, hvor du vil få en viktig rolle med stor påvirkningsmulighet. Vårt selskap kjennetegnes av godt og stabilt arbeidsmiljø, med høy fagkompetanse. Betingelser er konkurransedyktige.

For spørsmål om stillingen, se kontaktinformasjon.

Vi tar gjerne imot uforpliktende samtale, og alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 08.12.2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Patrick Flygt
Tittel: Avdelingsleder/selger
Telefon: 900 69 285
   
Kontakt: Berit A. Laastad
Tittel: Rekrutteringspartner Essensi AS
Telefon: 971 60 626

Flygt Bil AS er Nord-Norges største Honda bilforhandler. Selskapet er veletablert med over 30-års erfaring i bransjen, og har en god markedsposisjon. Fra våre moderne lokaler på Stormyra i Bodø selger vi nye Honda personbiler og et stort utvalg av brukte biler. Fra vårt moderne bilverksted utfører vi alt av reparasjoner/vedlikehold på Honda personbiler og andre merker. Fra desember 2019 er vi også forhandler for det kinesiske elektriske bilmerke Chery. Dette passer godt inn i vår satsning på det grønne skiftet. Selskapet er solid med årlig omsetning på vel 55 millioner kroner, og vi har 13 erfarne og kompetente medarbeidere. Les gjerne mer om oss på www.flygt.no.