Vår nye medarbeider vil i hovedsak jobbe som en uteselger for alle våre merker. Du må ønske å være blant de beste innenfor salg av merke- og kapitalvarer og du vet hva som skal til for å oppnå gode salgsresultater. Vi søker deg som har godt humør og som med initiativ og energi vil bidra til et godt miljø for å skape fornøyde kunder. Det er viktig at du er tydelig og trives i en til tider hektisk og krevende arbeidsdag.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Oppsøkende salg og møtebooking på telefon
  • Planlegge, avtale og gjennomføre kundemøter
  • Utvikle og følge opp kundeportefølje med innsalg av Møller Bil Romerike som totalleverandør i vår region
  • Utvikle og forsterke vår salgsstrategi mot firmabilmarkedet
  • Være kontaktpunkt mot importør på firmabil
  • Utforme og utføre markedsaktiviteter i samarbeid med markedssjefer
  • Utarbeide anbud på fleetløsninger
  • Prosjektansvar for kundearrangementer og sponsoraktivitet, tilrettelegging og oppfølging av ulike typer aktiviteter i regi av Møller Bil Hvam firmabil

Hvem er du?

Vi søker deg som er en salgsorientert, ambisiøs og målrettet person. Du må være en dyktig relasjonsbygger, som raskt skaper tillit og engasjement hos både eksisterende og nye kunder. Du må kunne jobbe systematisk og strukturert. Det er en fordel om du har et lokalt nettverk fra før, uansett er det viktig at du klarer å utvikle og utvide nettverket ditt. Sist, men ikke minst, er vi opptatt av at alle ansatte hos Møller Bil Hvam har godt humør og en positiv innstilling!

Vi tilbyr:

Hos Møller Bil Hvam blir du del av et ambisiøst miljø, hvor mulighetene for personlig utvikling er svært gode. Vi har stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker, og vi stiller store krav til oss selv. Samtidig har vi et meget godt arbeidsmiljø, hvor vi har fokus på å ta vare på alle våre ansatte. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og gode pensjonsordninger.

Ønsker du å være en del av et vinnerteam i vekst? Da er dette jobben for deg!

For nærmere opplysninger om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.02.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Bård Haakensen
Tittel: Markedssjef
Telefon: 906 54 549

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Møller Bil Hvam er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Romerike AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Hvam er lokalisert på Skjetten/Hvam. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 92 medarbeidere og forventer en omsetning på over 800 millioner kroner i 2020. Møller Bil Hvam holder til i Hvamstubben 8, 2013 Skjetten, dette er et svært populært område i sterk vekst.