Vår nåværende daglig leder går over i annen stilling i konsernet og Sulland Elverum søker nå ny daglig leder.

Vi ønsker en resultatorientert og operativ leder med evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder. Du bør ha erfaring fra salg og ledelse, men bør også trigges av å levere høy service til kunder på servicemarkedet.

Vi er i en bransje i rivende utvikling og vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som kan se utviklingspotensiale hos dine medarbeidere.

Vår nye leder vil, foruten den daglige ledelse, delta aktivt i salg av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder innenfor servicemarked.

Du bør:

  • Være samarbeidsorientert og inkluderende
  • Vi ønsker en «teambuilder» med handlekraft og stor arbeidskapasitet
  • Høyere utdannelse samt salgserfaring innen bil, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig

I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser. Du får mulighet til å jobbe med noen av bransjens største merkevarer sammen med engasjerte og dyktige kollegaer.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.02.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Arvid Sulland
Tittel: Konsernsjef
Telefon: 901 81 088

Sulland Elverum forhandler Ford, Mazda, Hyundai og SKODA. Vi er 25 ansatte og er lokalisert i et moderne bilhus på Grindalsmoen. I tillegg har vi en satellitt-forhandler på CC Hamar med utstilling av 1-2 biler og salg av Hyundai. Sulland Elverum er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 10 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 950 medarbeidere i 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Konsernet er opptatt av at alle forhandlere fra Østfold til Troms tar miljøansvar og i 2018 startet Sulland Gruppen prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. En egen miljøansvarlig i konsernet følger opp alle selskapene i forbindelse med rapportering, revisjoner, opplæring og dokumentasjon.