Helios Auto AS har siden 01.01.2019 har ansvaret for salg og support i Norge og nå satser Helios Auto videre i Sverige.

Helios Auto har som intensjon å selge, supportere og videreutvikle Helios programmet i det skandinaviske markedet i egen regi, og søker i den forbindelse medarbeidere på flere områder og markeder.

Vi ønsker å styrke vår stab med enda flere dyktige medarbeidere. Det er ikke et krav men ønskelig at du har jobbet med Helios programmet i en eller annen form tidligere, som f.eks kundemottaker, mekaniker eller delelager.

Som salgs- og supportmedarbeider ønsker vi deg som har forståelse på hva som påvirker verkstedene sin inntjening. Du må trives i salgsmøter og kunne overbevise beslutningstakere. Det vil også måtte påberegnes en del reising i forbindelse med kundebesøk. Stillingen vil også fungere slik at du som medarbeider gir kunden en god supportoppfølgning og rådgivende i bruk av deres IT system som de har fra oss. Salgs- og supportmedarbeider vil også bistå salg med igangkjøring av IT system til kunder.

Vi tilbyr gode betingelser på lønn og pensjoner til rette medarbeider, firmabilordning, pensjon og forsikringsordninger. Du vil få grundig opplæring i Norge og ved selskapets hovedkontor i København. Det vil være tett samarbeid med selskapets hovedkontor med samlinger og kurs. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: roger@heliosauto.no
Frist: 28.02.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Roger Sellæg
Telefon: 901 90 600

Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Helios har eksistert i mer enn 25 år og er det frie verksteds foretrukne IT-løsning til bilbransjen.

Helios anvendes av mer enn 1300 verksteder i Skandinavia og er i sterk vekst.

Se mer om våre produkter på www.heliosauto.no