Sentrale oppgaver vil være å forankre Liebherr Norge sitt overordnede mål og strategi i hele organisasjonen og følge opp at prosesser foregår etter Liebherr’s høye standard for kvalitet.

Ansvarsområde:      

 • Basert på markedsinnsikt utvikle Liebherr Norges kommersielle strategi for å sikre konkurransekraft, kundetilfredshet og videre vekst
 • Videreutvikle en sterk og kundeorientert bedriftskultur
 • Kontinuerlig fokus på å forbedre kundeleveranser og ha ansvar for å iverksette nødvendige opplæringstiltak
 • Delta aktivt i oppfølging av nøkkelkunder for å sikre innsikt i hva som skaper reell kundeverdi og ta ansvar for utvikling av relevante tjenester
 • Sørge for relevante måle- og rapporteringssystemer
 • Koordinere produktlanseringer
 • Samarbeid med eksterne partnere

Stillingen rapporterer til Managing Director.

Om søker:

 • Relevant høyere utdanning på høyskole-/ universitetsnivå gjerne innen økonomi/markedsføring
 • Relevant erfaring fra salg av kapitalvarer minimum 5 år, med tilhørende ettermarked, gjerne fra bilbransjen eller bygge/anleggsbransjen
 • Sterk markeds- og forretningsmessig forståelse med evne til å skape nye markedsmuligheter
 • Erfaring med prosessforbedringsarbeid – gjerne LEAN metodikk
 • Sterk kommunikator og motivator som liker å oppnå resultater sammen med dine kolleger

Vi tilbyr en spennende og lærerik jobb i et internasjonalt, profesjonelt og hyggelig miljø, med globale karrièremuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du vil bl.a. ha kontor ved Liebherr sine lokaler på Hamar (Stange om et års tid, nytt bygg er under planlegging, men utstrakt reisevirksomhet må påberegnes)

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rådgiver Line Blomlie, Enablers Training & Consultancy på telefon 901 498 79.

Vis interesse for stillingen ved å sende din CV og søknad snarest.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Enablers Training & Consultancy AS
Kontaktperson: Line Blomlie
Tittel: Daglig leder/Partner
Telefon: 901 49 879
   
Kontaktperson: Håkan Nyhaugen
Tittel: Managing Director
Telefon: 467 87 900

Liebherr, et internasjonalt familieeid selskap med ca 48.000 ansatte er representert i Norge som en egen salgs- og servicebedrift, samtidig som vi betjener våre kunder med en rekke lokale servicepartnere.

Liebherr-Norge ble etablert i 2011 for å garantere salg, markedsføring og oppfølging av etter markedet på en rekke utvalgte Liebherr produkter. Vi har hatt solid vekst siden oppstarten. Vi teller i dag ca 35 ansatte, og et landsomfattende servicenettverk. Som et salgs- og markedsføringsselskap som er en del av familieselskapet Liebherr, sørger vi for effektiv produkt- og informasjonsoverføring fra produsent til sluttkunde.

Liebherr-Norge AS har ansvaret for følgende av Liebherr sin produktportefølje: hjul- og beltegående gravemaskiner, hjullastere og dumpere, dosere og beltelastere samt material- og sorteringsmaskiner til industrien, havner og shipping. Vårt hovedkontor ligger på Ingeberg ved Hamar.

For mer informasjon se: www.liebherr.com