Gjensidige har som ambisjon å være Nordens mest kundeorienterte skadeforsikringsselskap. Dette krever at vi er best på skadeoppgjør – i alle kanaler og flater.

Når skade skjer står et landsdekkende nettverk av takstkonsulenter og leverandører klare til å bistå kundene våre. Vårt mål er at disse oppdragene skal gjennomføres med riktig metode, god kvalitet, så raskt som mulig og til riktig pris.

Vi ser nå etter to biltekniske konsulenter som kan styrke vårt lag innen skadetaksering av motorvogn. Vi består av 14 dyktige medarbeidere som trives i et hektisk miljø hvor fokus er gode kundeopplevelser og trivsel på jobb.

Om jobben

Som bilteknisk konsulent vil du ha ansvar for å behandle tilbud fra verksteder, der du vil vurdere reparasjonsmetoder for skadede objekter. Dette vil foregå over digitale verktøy og bruk av bilder og video. Du vil utføre stikkprøve og kvalitetskontroll for å sikre at reparasjonene utføres i tråd med målsetningene våre. Du vil også verdivurdere innløste kjøretøy og kommunisere med kunder, samt forhandle og kommunisere med verksteder om tilbud. Arbeidsoppgavene vil dermed inkludere ustrakt dialog og oppfølging mot leverandører og kunder.

Om deg

Vi ser etter deg som har følgende kvalifikasjoner:

 • Sterk datafaglig kompetanse og erfaring
 • Fagbrev innen bilfag som mekaniker eller bilreparatør
 • Teknisk fagskole/ingeniørhøyskole eller annen økonomisk utdanning. Dette kan kompenseres med annen relevant utdanning og erfaring
 • Erfaring fra bakgrunn som biloppretter
 • Erfaring fra bilbransjen, med stor interesse for bil og god kunnskap om moderne bilteknologi

Du må trives i en til tider hektisk hverdag og kunne jobbe i et høyt tempo når det kreves. Vi ønsker at du har meget god teknologisk forståelse og er kjent med moderne dataverktøy. En stor del av arbeidshverdagen innebærer bruk av teknologiske løsninger og systemer, og vi ser etter deg som har evner å ta i bruk, samt har interesse for å lære disse. Du evner å jobbe sammen med andre og har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner. Dette er viktig da det vil være ustrakt kommunikasjon med kunder i oppgjørssaker.

I tillegg ser vi etter deg som kan jobbe strukturert og effektivt, er endringsvillig, fleksibel og du bidrar sosialt inn i arbeidsmiljøet. For oss er det viktig at du trives i kontakt med andre mennesker og kan levere gode kundeopplevelser.

Vi tilbyr

Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt og sterkt faglig miljø med engasjerte kolleger, med en spennende arbeidshverdag, fylt av høyt tempo og varierte dager.

I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsordning (7 %)
 • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring, samt gode personalrabatter
 • Firmahytter i inn- og utland
 • Aksjespareordning
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio, samt bedriftslag
 • Sommertid
 • Arbeidssted i fine lokaler sentralt i Oslo (5 minutters gange fra Oslo S)

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss.

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! - så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 13. juli 2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Thor Bagaas
Telefon: (+47) 913 92 704