Vil du være med å gi gode medlemsopplevelser? NAF senter Levanger søker deg som er engasjert, gjerne fra bilbransjen og som liker direkte kundekontakt.

Hva skal du gjøre?

Som bilteknisk konsulent kontrollerer og tester du bil (NAF test og EU kontroll). Troverdig teknisk rådgivning blir også en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene.

Er dette deg?

Selvsagt har du relevant fagbrev og god bilteknisk forståelse. I tillegg har du kompetanse som tilfredsstiller kravene til teknisk leder. Du synes det er spennende å jobbe med alle bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse. Du får mye kundekontakt – derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?

Våre verdier nyskapende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.

Norges Automobil-Forbund er en av landets mest solide merkevarer, og arbeidsplass for flere hundre mennesker fra sør til nord. Bli med i teamet!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357
   
Kontakt: Stig Mikalsen
Tittel: Leder NAF sentere Nord-Trøndelag
Telefon: 913 99 308

Vi ser frem til å høre fra deg.

Norges Automobil-Forbund - NAF har 370 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken.

NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 800 millioner kroner. Se mer om NAF på www.naf.no

NAF Sentrene er NAFs landsdekkende kjede bestående av nesten 50 NAF Senter. Årlig har vi 230.000 kunder/medlemmer innom våre sentre. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og enkelt vedlikehold. NAF Sentrene er i solid vekst, har høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Våre 220 ansatte er meget kompetente, resultatorienterte og stolte av arbeidsplassen! Ved flere NAF Senter utvider vi nå også medlemstilbudet til å inkludere service og reparasjoner.