Som Kategoriansvarlig vil du være ansvarlig for å administrere produktporteføljen til verkstedutstyr. Dette innebærer et overordnet ansvar for budsjett, prognoser og resultater for tildelte kategorier (omsetning, bruttofortjeneste, KPI).

Vår nye Kategoriansvarlig forstår og overvåker markedsdynamikk og bidrar til å utarbeide kategoristrategier for å møte kommersielle mål og drive kategoriutvikling. Du vil være med å definere og implementere det nødvendige produktsortimentet, dekning og prisstrategi, samtidig som du driver kontinuerlig vurdering av dagens sortiment / produktportefølje i henhold til produktsyklusbehandling (PLCM).

Du vil samarbeide med flere interne avdelinger, særlig opplæring og koordinering med salgs-, kundeservice- og innkjøpsavdelingen for egne produktkategorier. Du vil også samarbeide tett med eksterne leverandører, og sikre oppdatert leverandørinformasjon i SAP og katalog, samt at du sikrer nødvendig produktdokumentasjon og materialer.

Verkstedsutstyret og tilhørende produkter vil bli solgt via de to salgskanalene AutoMateriell og NDS Group til verksteder og ettermarkedskunder. 

Kvalifikasjoner:

 • Sterk evne til å jobbe uavhengig så vel som en lagspiller
 • Fleksibel, proaktiv, strukturert og resultatorientert
 • Utmerkede kommunikasjonsferdigheter og problemløsing
 • God teknisk forståelse
 • Erfaring fra verkstedutstyr for bilverksteder
 • Utmerket kunnskap om MS-Office (spesielt Excel), SAP betraktes som en fordel
 • Behersker engelsk som arbeidsspråk på et høyere nivå

Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et hyggelig profesjonelt arbeidsmiljø
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Morten Dyrberg
Tittel: CCO
Telefon: 412 03 203
E-post: morten.dyrberg@nds-group.no

Dersom stillingen er av interesse anbefaler vi deg å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

NDS Group AS (tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med et vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom et landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 6 partnere. NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo. For mer informasjon se www.nds-group.no

NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 620 MNOK, og er heleid av AURELIUS. AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fullt å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de