Vi er nå på jakt etter en målrettet og løsningsorientert nybilselger som kan etterleve kjerneverdiene kvalitet og omtanke.

Du:

  • har gjerne salgserfaring, har lyst til å selge biler og bidra til økt vekst
  • har lykkes med salg tidligere, er god til å kommunisere og formidle budskap
  • er målrettet og en sterk relasjonsskaper, med et brennende ønske om å lykkes i jobben
  • er en som folk liker å jobbe sammen med, og har god kommunikasjon med kundene
  • har forstått at kombinasjonen struktur og målrettet arbeid er nøkkelen til suksess, og er fortrolig med bruk av IT og CRM som arbeidsverktøy

Hos Birger N. Haug får du en selvstendig selgerrolle ved avd. Follo.  Du blir en del av et godt faglig og sosialt miljø som støtter og hjelper hverandre. Alt ligger til rette for å lykkes. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20.10.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Tove M. Fjellvang
Tittel: Rekrutterer ved BEVISSTE VALG
Telefon: 971 50 255
E-post: tove@bevisstevalg.no

Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug AS.

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi Hyundai-forhandler, og er nå også forhandler av Suzuki, Maxus, Isuzu og MG. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud, Røyken, Gardermoen, Vøyenenga, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 360 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,4 mrd. (7500 biler) i 2020.