Vi ser etter medarbeider som er interessert i bil og mennesker og vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet, ikke minst er nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utviklingsmuligheter.

Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til Audi Team Møller Bil Hvam Vi håper å høre fra akkurat deg!

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å besvare tre spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten! Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Jan Terje ved å se kontaktinfo.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 13.12.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Jan Terje Nygård
Tittel: Servicesmarkedssjef Audi
Telefon: 920 28 696

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Møller Bil Hvam er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Romerike AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Volkswagen, Audi, Skoda personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbil, autorisert verksted for overnevnte merker og salg av deler/tilbehør. Selskapet består av 90 dyktige medarbeidere. Møller Bil Hvam holder til i Hvamstubben 8, 2013 Skjetten - eller som vi pleier å si ved siden av Olavsgaard hotell.