Liker du både fete biler, godt verktøy og fine folk?

Har du lyst til å ta del i en gjeng som har det til felles at vi elsker biler? Trives du i et miljø der man tar litt ekstra vare på hverandre, hjelper hverandre ved behov og vil hverandre godt?

Hos oss vil du bli en del av en stor og mangfoldig gjeng der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge e-sport, elske mørke serier eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Seat, Volkswagen eller ŠKODA :)

Her får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet, den nyeste teknologien som er å oppdrive og systemer som funker knirkefritt. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka.

Velkommen til familien!

Om jobben:

Som mekaniker hos oss vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Trykk her for å se en oversikt over våre forhandlere i Møller Bil Oslo-området.

Om du er nysgjerrig på hvilke jobbmuligheter vi kan tilby kan du trykke på "Søk jobb/Apply" knappen og besvare fem enkle spørsmål som gir oss et innblikk i din erfaring og kompetanse. Vi tar deretter kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 16.01.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Møller Bil er en del av Møller Mobility Group, og er Norges største bilforhandlerkjede. I Oslo-området teller vi 12 forhandlere og to rene skadesentre. Selskapet selger og håndterer verdenskjente merkevarer som blant annet Volkswagen, Audi og ŠKODA, og har som mål å være Norges ledende leverandør av bil og bilhold. I 2019 omsatte selskapet for 23,3 milliarder kroner og solgte rundt 75.000 nye og brukte biler. Dette betyr at vi gjennom våre forhandlere og samarbeidspartnere påvirker hverdagen til tusenvis av mennesker på daglig basis.