Møller Bil Skadesenter Romerike er Norges største skadesenter og vi har stor tro og ambisjoner for fremtiden. Det åpner seg nå en sentral lederrolle hos oss som Verksmester!

Som vår nye verksmester får du ansvar for den daglige operative drift med opprettere, lakkerere og mekanikere. Verksmester ansvarer for at verkstedet fremstår som bransjens mest profesjonelle skade- og lakkverksted. Stillingen inngår i skadesenteret ledergruppe og rapporterer til Skadesenterleder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver hos oss vil være å sørge for at skadesenteret leverer kvalitet og produktivitet på øverste nivå, og på den måten oppnår våre mål for inntjening og kunde- og medarbeidertilfredshet.

Vi søker etter en entusiastisk leder som:

  • Har gode lederegenskaper
  • Har bred bransjeerfaring og god kunnskap om karosseri- og lakkdrift
  • Kan vise til gode resultater fra tidligere arbeid
  • Er selvstendig og beslutningsdyktig og har evne til å gjennomføre nødvendige tiltak
  • Er fremoverlent, positiv og har godt humør
  • Kan identifisere seg med våre grunnverdier; Åpen & ærlig, omtenksom, initiativrik og tydelig

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling:

  • I et svært kompetent, hektisk og trivelig arbeidsmiljø
  • Med konkurransedyktige betingelser, inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger
  • Firmahytter
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 07.05.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ragnar André Huse
Tittel: Skadesenterleder
Telefon: 909 34 035

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. Møller Mobility Group har i over 80 år bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og jobber også aktivt med å skape fremtidens mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skadesenter Romerike er et datterselskap i Møller Bil AS, og har ansvaret for all skade- og lakkvirksomhet i Oslo nord og Romerike. Hos oss finner du også vårt felles kundesenter for alle skadeanleggene i Norge. Selskapet er lokalisert i Leiraveien ved Lillestrøm. Skadesenteret er blant Norges mest moderne karosseri- og lakkverksteder. Det totalt 4.400 m² store bygget ble åpnet høsten 2013 og var det første i bransjen som er klassifisert og energimerket som passivhus. Bedriftens 53 medarbeidere er opptatt av å levere god kvalitet og ivareta høy kundetilfredshet. Skadeverkstedet er delt opp i team med spesialkompetanse på strukturskader, aluminiumskarosserier og garantireparasjoner.