Har du erfaring fra å jobbe med anleggs-/landbruksmaskiner, lastebiler, teleskoptrucker eller lignende, er det et godt utgangspunkt. Har du i tillegg erfaring og/eller sterk motivasjon for å lede andre? Er du opptatt av god kundeservice?

Da kan det hende at dette er drømmejobben for deg.

Hesselberg maskin er en sterk merkevare, blant annet basert på sine kvalitets-produkter. De har også et mål om å være den beste samarbeidspartneren i bransjen. De jobber allerede hardt for å lykkes, og nå kan du få være med å påvirke kundeopplevelsene, gjennom engasjerte medarbeidere.

To av serviceteamene i Hesselberg Maskin ønsker en inspirerende og tydelig leder. Det ene teamet jobber med Komatsu, det andre med Manitou produkter. Begge teamene består av fem-syv medarbeidere.

Noen av arbeidsoppgavene

  • Drifte og lede serviceavdelingen
  • Utvikle og gjennomføre tydelige servicestandarder og rutiner
  • Tilrettelegge og planlegge jobber
  • Utarbeide pristilbud
  • Fakturere servicetjenester
  • Følge opp kunder og serviceavtaler
  • Reklamasjonsbehandling

Hvem er du

Du har mekanisk erfaring og gjerne utdannelse innen området. Du trives med å være en positiv lagspiller i driftsteamet «på gulvet». Du har erfaring fra å lede, eller forstår hva som skal til for å få et team til å fungere godt. Du er handlekraftig, ser enkeltpersoner og blir inspirert av å skape positive kundeopplevelser! Du har en kommersiell tilnærming og vil få ansvar både for budsjett, salg og resultat i din avdeling. Du må også være en person som liker orden og vet hva som skal til for å skape en strukturert arbeidsplass. Det forventes at du er vant med PC som arbeidsverktøy.

Hva vi kan tilby

Vi kan love deg en variert, spennende og utviklende stilling i et trygt og kompetent selskap. Du vil få god opplæring hvis du trenger påfyll for å gjøre en bedre jobb. Hos oss får du jobbe sammen med dyktige og trivelige medarbeidere. Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser.

V holder til i nye, moderne lokaler på Lindeberg i Sørum. Du vil rapportere til Regionsleder Øst.

Søknad og CV sendes snarest – og senest 20. mai via link. Husk å oppgi hvilket team du helst vil jobbe i.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20.05.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eirik Skaftnes
Tittel: Rådgiver / Rekrutterer
Telefon: 913 24 172
   
Kontakt: Inger Karin Engdal
Tittel: Rådgiver / Rekrutterer
Telefon: 915 60 510

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.
AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 290 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2019. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.