Hos Porsche Center Stavanger får bildrømmer navn som 911, 944 eller Cayenne. Vi lever denne drømmen hver dag med entusiasme til fingerspissene, genuin interesse og faglig dyktighet. Vi skal være best på Porsche, og alt salg- og servicepersonell blir kontinuerlig kurset gjennom Porsche sitt eget partnerprogram. Porsche Center Stavanger inngår i Hedin Performance Cars, med sine seks Porsche Centre i Norge og Sverige.

Porsche Center Stavanger er på jakt etter en ambisiøs selger med ansvar for bruktbil, og ser etter deg som er resultatorientert, god relasjonsbygger med gjennomføringsevne og -slagkraft. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet, og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Du evner å tenke nytt, og er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som vår nye selger i Porsche Center Stavanger vil du ha spesialansvar for mål, orden og økonomiske resultater for bruktbil og din arbeidshverdag vil blant annet bestå av:

  • Salg av nye og brukte Porsche til nye og eksisterende kunder
  • Utarbeidelse av salgs- og markedsplaner for bruktbil
  • Gjennomføringen av salgsfremmende aktiviteter
  • Dyrke og utvikle den gode relasjonen vi har til våre samarbeidspartnere
  • Skape suksess gjennom å utvikle organisasjonen og fokusere på kontinuerlige forbedringer
  • Ansvar for innkjøp og oppfølging av bruktbilportefølje

Stillingen rapporterer til Plassjef.

Aktuelle kandidater har et sterkt ønske om å lykkes og motiveres av å bidra til unike kundeopplevelser. Du har stort pågangsmot, arbeidskapasitet, gjennomføringsevne og er en lagspiller. Vi ser etter kandidater som er god på å vise retning, skape begeistring og sikre resultat. Du har relevant utdanning og solid erfaring innen salgsfaget. Et godt nettverk og kjennskap til markedet er en stor fordel. Aktuelle kandidater kjenner seg igjen i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Som selger hos oss vil du inngå i et nettverk med dyktige støttespillere og samarbeidspartnere i en åpen og inkluderende arbeidskultur i flotte lokaler. Du vil få en variert hverdag med interessante og utfordrende oppgaver. Vi tilbyr gode betingelser og personalordninger. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 23.05.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bård Stene
Tittel: Plassjef
Telefon: 452 59 682
E-post: bard.stene@porsche-stavanger.no

Sertifisert som en bra arbeidsgiver

I 2020 deltok vi i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work; et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I undersøkelsen oppnådde vi så gode resultater at vi ble sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for fjerde år på rad. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.